Prima pagină » Radio » Romică Țociu a ajuns la vârsta marilor împliniri! De ce nu mai are artistul proiecte alături de Cornel Palade?

Romică Țociu a ajuns la vârsta marilor împliniri! De ce nu mai are artistul proiecte alături de Cornel Palade?

15 aug. 2022, 15:30,
BZI.ro, în Radio

Romică Țociu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Acesta are succes pe plan profesional și are o familie foarte frumoasă. De-a lungul anilor, a făcut o echipă foarte bună cu Cornel Palade, însă cu timpul au început să accepte contracte separate.

De curând, actorul a trecut prin clipe de coșmar. Bărbatul a aflat că nepotul său a înghițit două bile magnetice și a trebuit să fie operat. La momentul actual, micuțul se află în afara oricărui pericol. 

Romică Țociu a ajuns la vârsta marilor împliniri!

Romică Țociu, pe numele său complet Constantin Romeo Toma Țociu este un celebru umorist din România. Acesta este din Craiova și s-a născut pe 5 ianuarie 1962. Actorul în vârstă de 60 ani este de etnie rromă. În ceea ce privește studiile sale, nu se cunoaște exact ce a absolvit. Totuși, s-a aflat că de meserie este sculer matrițer. Romică Țociu este cu 10 ani mai tânăr decât colegul său de scenă, Cornel Palade. Cei doi fac o echipă minunată și mereu se bazează unul pe altul. Mai mult de atât, pe lângă relația profesională pe care o au, sunt și prieteni. Cu toate acestea, se pare că din cauza proiectelor pe care le au, au decis să meargă pe drumuri separate. Cornel Palade a decis să meargă la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, însă fără colegul său de breaslă. Romică Țociu a precizat că nu a putut pleca în Republica Dominicană deoarece era implicat într-un alt proiect. 

„Nu m-am dus cu Cornel în Dominicană pentru că am fost la Splash până acum o săptămână. Eu am prins acolo, el a prins în partea cealaltă…”, a declarat actorul.

Ba mai mult, bărbatul a spus că are mare încredere în Cornel Palade, cunoscându-l de 33 ani. Vedeta a mai adăugat că niciodată nu s-a pus problema să nu aibă încredere unul în celălalt. 

„Încrederea la noi merge până la capăt. La noi n-au fost niciodată situații când n-am avut încredere unul în celălalt. Vorbesc cei 33 de ani. Alții nu stau căsătoriți atâta!”, a spus Romică Țociu. 

Actorul a trecut prin clipe de coșmar în ultimele luni

Nepotul artistului a fost la un pas de moarte, dar din fericire băiețelul se simte mult mai bine acum. Acesta a înghițit două bile magnetice și a trebuit să fie operat de două ori. La doar trei ani, micuțul a trebuit să stea timp de cinci săptămâni în spital, dar s-a însănătoșit, iar acum este în afara oricărui pericol. Romică Țociu a trecut prin clipe teribile, mai ales că la momentul respectiv nici nu se afla în țară. Acesta era plecat în America, în turneu. 

„Eu eram în SUA când s-a întâmplat. Am reușit să îl punem pe picioare. Nu-mi vine să-l recunosc. Este pe drumul bun. S-a recuperat. Philip are trei ani și jumătate. Aleargă, se joacă cu sora lui, Sofia Ioana, de un an și jumătate… Parcă este alt copil”, a declarat artistul. 

Prima dată medicii nu știau exact ce are și credeau că este vorba de enterocolită. Nepotul vedetei avea infecție, dar nu făcea temperatură, ceea ce i-a dus în eroare. Unul din doctori a propus să facă o radiografie și așa au putut vedea că de fapt cel mic înghițise două bile magnetice.

În vârstă de 60 ani, Romică Țociu este împlinit pe toate planurile. Acesta are o familie frumoasă și o carieră înfloritoare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024