Prima pagină » Turism » Funny » Romica Jurca, dezvaluire inedita. Ce s-a intamplat cu ea dupa ce a gresit prognoza meteo, pe vremea lui Ceausescu
Romica Jurca, dezvaluire inedita. Ce s-a intamplat cu ea dupa ce a gresit prognoza meteo, pe vremea lui Ceausescu

Romica Jurca, dezvaluire inedita. Ce s-a intamplat cu ea dupa ce a gresit prognoza meteo, pe vremea lui Ceausescu

31 mart. 2018, 19:30,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:646336;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Romica Jurca a avut un moment extrem de tensionat pe vremea ceausista, cand a gresit prognoza meteo. Meteorologul, care a fost colega de facultate cu Nicu Ceausescu, a recunoscut ca i s-a intamplat sa greseasca prognoza meteo chiar pe vremea dictatorului Nicolae Ceausescu, find la acea vreme la un pas sa fie foarte aspru penalizata.

“Am gresit foarte tare in noiembrie 1989, taman intr-o zi cand tovarasul facea o vizita la nu stiu ce intreprindere din Bucuresti, cred ca la IMGB. Dimineata, era cam innorat, dar era cald. Impreuna cu Constantin Ticu, am dat prognoza pentru ziua in curs, mai spre probabilitate de ploaie, dupa care am plecat acasa. Cand am iesit din metrou, la Obor, nu se vedea magazinul de cat de tare ningea, iar cand am ajuns acasa, sotul meu mi-a spus sa dau telefon la serviciu, ca m-au sunat de cateva ori. Am sunat si am aflat ca era scandal fiindca nu prognozasem acea ninsoare. Urma sa fim penalizati, dar, pana la urma, n-am mai luat nici o amenda”, spunea Romica Juca intr-un interviu, potrivit Libertatea.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`