Prima pagină » International » Românul de 26 de ani, împușcat de polițiștii din Viena, își anunțase crima printr-un videoclip. Bărbatul s-a filmat după ce și-a ucis colega
Românul de 26 de ani, împușcat de polițiștii din Viena, își anunțase crima printr-un videoclip. Bărbatul s-a filmat după ce și-a ucis colega

Românul de 26 de ani, împușcat de polițiștii din Viena, își anunțase crima printr-un videoclip. Bărbatul s-a filmat după ce și-a ucis colega

23 iun. 2024, 17:40,
BZI.ro, în International

Apar detalii halucinante despre românul împușcat de polițiștii din Viena! Acesta și-a anunțat crima într-un videoclip, la scurt timp după ce și-a omorât colega de apartament. De asemenea, a transmis și un mesaj șocant, care i-a lăsat muți de uimire pe toți cei care l-au văzut. Apropiații și cunoscuții nu își explică cum a fost posibil să facă un astfel de gest! Noile informații au un puternic impact emoțional.

Un român în vârstă de 26 de ani a reușit să șocheze autoritățile din Viena. Și-a ucis colega de apartament, iar mai apoi a ieșit pe stradă plin de sânge, având în mână un topor. Pe stradă a dat ochi în ochi cu polițiștii, care l-au împușcat de mai multe ori.

Românul din Viena și-a mărturisit crima într-un videoclip

Eduard avea 26 de ani și a mai avut probleme în trecut, când s-a autovătămat în anul 2020, iar în anul 2023 a fugit din clinica unde era internat. Însă, nimeni nu se aștepta că ar fi în stare să comită o crimă atât de îngrozitoare. Românul și-a ucis colega de apartament cu mai multe lovituri foarte grave.

După crimă, nu a durat mult până când a încărcat pe rețelele de socializare un videoclip în care mărturisește ce a făcut și transmite un mesaj de-a dreptul tulburător. Videoclipul a fost filmat cu aproximativ 24 de ore înainte să fie împușcat de oamenii legii, conform publicației germane Bild.

” Dacă prind diavolul, atunci diavolul rămâne fără cap”, a transmis Eduard.

Cunoscuții lui sunt îngroziți

Cei care l-au cunoscut pe Eduard sunt de-a dreptul îngroziți de ceea ce a făcut. Un coleg de muncă, care a lucrat cu Eduard în trecut, este aproape convins că acesta s-ar fi drogat înainte de a comite crima, deoarece altfel nu ar fi fost în stare să recurgă la un astfel de gest îngrozitor.

” Trebuie să fi luat droguri, altfel nu ar fi fost capabil de un asemenea act”, a declarat colegul lui, la Bild, citat de știripesurse.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *