Prima pagină » Cultural » Romanița Iovan își ascunde vârsta și arată spectaculos. Cum se menține în formă celebra creatoare de modă

Romanița Iovan își ascunde vârsta și arată spectaculos. Cum se menține în formă celebra creatoare de modă

28 iun. 2022, 10:05,
în Cultural

Îndrăgita creatoare de modă Romanița Iovan își ascunde vârsta și arată spectaculos. Designerul are o siluetă de invidiat, iar de curând a făcut furori la un eveniment monden afișând o ținută elegantă și un corp fără cusur. Multă lume se întreabă cum se menține în formă celebra creatoare de modă.

Romanița Iovan nu ține cont de vârstă și arată spectaculos

Celebra Romanița Iovan are o carieră impresionantă în lumea modei și este extrem de apreciată de publicul autohton. Designerul face furori de fiecare dată ccând apare la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de lumina reflectoarelor, Romanița Iovan este extrem de discretă când vine vorba de viața privată.

Îndrăgita vedetă a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Aceasta este atentă la fiecare apariție publică și atrage privirile tuturor la evenimentele din showbiz-ul autohton. Recent, aceasta a atras privirile tuturor într-o ținută elegantă și afișând un corp de invidiat.

Romanița Iovan va împlini anul acesta 58 de ani și se află într-o formă fizică de invidiat. Creatoarea de modă a dezvăluit că este adepta unui stil de viață sănătos, însă nu refuză micile plăceri culinare. Mai mult, vedeta face mult sport pentru a se menține în formă și a avea o siluetă ca în adolescență.

,,În momentul în care am poftă de ceva dulce – preferata mea este înghețata – mănânc atâta cât simte organismul că are nevoie de înghețată, dar țin cont și a doua zi intensific un pic sportul. În vacanțe, pentru că înot foarte mult  ajung și la 59 kg, dar mă opresc undeva la 60 kg, cam acesta este echilibrul.”, a mărturisit aceasta.

O altă vedetă care se menține tânără la vârsta sa este Maria Dragomiroiu. Îndrăgita interpretă de folclor arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă. Și frumoasa Monica Davidescu nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață alături de soțul ei celebru, Aurelian Temișan.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa creatoare de modă

Romanița Iovan se află într-o formă fizică de invidiat și reprezintă un model de eleganță pentru multe femei. Creatoarea de modă reușește să își mențină aceeași greutate de mai mulți ani și nu se abate de la câteva reguli. Aceasta a dezvăluit recent care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,După părerea mea, cel mai bun tratament pentru o prospețime și o ținută potrivită a corpului este mișcarea. Fac sport în fiecare zi acasă, nu la sală. Am între 30-40 de minute de sărit de coardă, cardio înseamnă asta, după aceea am programe de grupe de mușchi, fac picioare sau fac brațe, că fac biceps, că fac triceps, că fac abdomen, deci am un program foarte serios din punctul acesta de vedere. Mai sunt 5 luni și fac 58 de ani și vreau să fiu și eu o tânără mămică pentru că am și copil mic, are 15 ani, chiar dacă are 1.86 m. Cred că ăsta este până la urmă secretul: fac mișcare foarte multă, adică în fiecare zi.”, a precizat creatoarea de modă.

În prezent, Romanița Iovan se bucură din plin de viață și se declară o femeie împlinită de când este mamă. Designerul vestimentar are o carieră de succes și are parte de toată aprecierea publicului autohton. La vârsta sa, Romanița Iovan se mândrește cu o siluetă fără cusur și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`