Prima pagină » National » Romanița Iovan, într-o formă de zile mari la vârsta de 58 de ani. Ce dietă ține creatoarea de modă

Romanița Iovan, într-o formă de zile mari la vârsta de 58 de ani. Ce dietă ține creatoarea de modă

12 mai 2023, 09:20,
în National

Creatoarea de modă Romanița Iovan este într-o formă de zile mari la vârsta de 58 de ani și pare mult mai tânără. În pofida faptului că are multe pofte, după cum singură recunoaște, ea este adepta unei diete ușor de ținut. Acum, Romanița Iovan a uimit pe toată lumea cu noul ei look, întorcând toate privirile la evenimentul la care a luat parte.

Are 58 de ani, dar nu îi dai mai mult de 40. Iubirea pe care o trăiește cu Iulian Gogan a schimbat-o radical pe Romanița Iovan, dar și stilul de viață pe care îl duce și de la care nu se abate.

Romanița Iovan, într-o formă de zile mari la vârsta de 58 de ani

Romanița Iovan a întors toate privirile la Gala Atipic Beauty, organizată de Andreea Marin și centrată pe persoanele cu dizabilități. Creatoarea de modă a apărut la Palatului Parlamentului cu o nouă coafură, de parcă acum coborâse din tabloul lui Sabin Bălașa pictat în urmă cu 31 de ani, și într-o rochie neagră, care îi scotea în evidență corpul frumos sculptat.

„Sacrificii nu fac. E un stil de viață. Să știi că și eu am pofte. De exemplu, mănânc foarte multă înghețată și se mai întâmplă să mai pun un kilogram două, dar în rest mănânc mai multe legume, fructe, puțină carte și nu fac excese tot timpul.

Pe de altă parte, merg pe ideea de a face intermittent fasting, dar beau foarte multă apă. Acum nu am mâncat de aseară, de la ora 21.00, și acum e 19.00. Mai sunt două ore și se fac 24. Acum nu e bine, e exagerat. În schimb, am băut aproape trei litri de apă”, a spus Romanița Iovan.

Noul look îI vine mănușă, dar recunoaște că o împrietenește cu nostalgia.

„Am vrut să schimb ceva la mine și nu aveam altceva decât coafura. M-am mai tuns, chiar mă gândeam că am văzut o poză cu tabloul meu făcut de Sabin Bălașa, în 1992, avea exact aceeași coafură”, a adăuga Romanița Iovan.

Romanița Iovan are un iubit romantic

Creatoarea de modă are o relație cu Iulian Gogan de mai bine de 14 ani. Cu toate acestea, o căsătorie nu intră în planurile lor, deoarece le e de ajuns iubirea ce o trăiesc.

„E un bărbat romantic. Ultima oară m-a surprins cu ceva ce mie îmi place foarte mult. A venit acasă cu două kilograme de înghețată”, spune, zâmbind, Romanița Iovan.

În plus, adoră să își petreacă timpul împreună, chiar dacă au preocupări diferite. Romanița Iovan recunoaște că susține pasiunea iubitului ei pentru golf, chiar dacă ea nu îl practică.

„Ne-am maturizat, avem preocupări comune, dar și separate, îl înțeleg pe Iulian că îi place golful, eu nu joc, dar, de multe ori, merg cu el atunci când am timp, unde este un teren, iar lângă este un SPA, așa că pot să înot, să fac alte chestii. La fel înțelege și el activitățile mele. Maturitatea e cea care ne ajută să transformăm o relație oarecare într-una stabilă. Și iubirea e importantă. Până la urmă, dacă îl iubești pe cel de lângă tine, e clar că îl sprijini și nici nu ești invidios, nu îi pui bețe în roate, nu intervii în mod negativ”, a mai precizat creatoarea de modă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *