Prima pagină » Radio » Actualitate » Romanița Iovan, dezvăluiri despre relația cu Irinel Columbeanu. Ce ajutor a primit creatoarea de modă de la afacerist

Romanița Iovan, dezvăluiri despre relația cu Irinel Columbeanu. Ce ajutor a primit creatoarea de modă de la afacerist

23 ian. 2023, 13:51,
în Radio

Recent, Romanița Iovan a făcut unele dezvăluiri despre relația cu Irinel Columbeanu, cei doi fiind împreună timp de 10 ani. La acea vreme, cei doi au format unul dintre cele mai admirate și mediatizate cupluri. Însă, cu toate că s-au despărțit, Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au rămas în relații bune.

În urmă cu mai bine de 30 de ani, din 1986 până în 1996, Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au format un cuplu. După ce povestea lor de dragoste s-a încheiat, cei doi au rămas cu o frumoasă relație de prietenie. Mulți ani de zile s-a zvonit că omul de afaceri a fost cel care a susținut-o financiar în cariera în modă pe Romanița.

Romanița Iovan face dezvăluiri despre relația cu Irinel Columbeanu

S-a spus la acea vreme că interesul creatoarei de modă pentru omul de afaceri a fost unul pur material. Romanița Iovan a precizat că nu ar fi fost rău să îi fie asigurată protecția financiară, însă pe vremea când era iubitul ei, Irinel Columbeanu nu avea nimic, amândoi pornind de la zero. De asemenea, s-a mai spus că atunci când Irinel Columbeanu a început să aibă probleme financiare, nicio fostă iubită nu i-a sărit în ajutor.

„Prietenia noastră are peste 33 de ani și mai mult decât atât, o prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după câțiva ani. Poate să dureze toată viața, dar dacă cei doi nu sunt împreună, nu au cum să funcționeze până la sfârșit.

Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există, și apropo de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale, decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă.

Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun”, a mărturisit Romanița Iovan.

Întrebată dacă l-a ajutat pe celebrul afacerist, creatoarea de modă a mărturisit că da, i-a fost alături atunci când a avut nevoie. „Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat”, a dezvăluit Romanița Iovan, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Avea un Oltcit și stătea cu chirie”

Astfel, creatoarea de modă a ținut să demonteze zvonurile potrivit cărora s-a cuplat cu Irinel Columbeanu pentru banii lui. Din spusele Romaniței Iovan, Irinel era la acea vreme la început de drum și nu ajunsese faimosul milionar care ținea prima pagină a presei mondene la un moment dat.

Din dezvăluirile Romaniței aflăm că de fapt Irinel conducea la acea vreme un autoturism Oltcit și nici măcar nu avea o locuință în proprietate. De fapt, Irinel Columbeanu stătea cu chirie într-o casă de la ICRAL.

„Irinel pe vremea aceea era la început de drum, avea un Oltcit, trăia într-o casă de la ICRAL, nu învârtea averi. Importurile de papucei (n.r. – prima afacere a Romaniței) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în businessul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram de mult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar”, a mai spus Romanița Iovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *