Prima pagină » National » Românii, cei mai inventivi în vreme de criză! Cum a încercat un bărbat să plătească mai puțin într-un supermarket
Românii, cei mai inventivi în vreme de criză! Cum a încercat un bărbat să plătească mai puțin într-un supermarket

Românii, cei mai inventivi în vreme de criză! Cum a încercat un bărbat să plătească mai puțin într-un supermarket

22 aug. 2024, 18:40,
în National

Un bărbat din Suceava a fost prins într-un supermarket din oraș după ce a schimbat etichetele de pe cinci caserole de carne cu unele de la produse mai ieftine, precum legumele, în încercarea de a plăti mai puțin. Acum, el este cercetat penal pentru înșelăciune.

Luni, 19 august, poliția a fost sesizată că un agent de pază dintr-un supermarket din Suceava a surprins un bărbat care încerca să înșele magazinul. Individul, în vârstă de 37 de ani, a modificat etichetele pe cinci caserole de carne, lipind pe acestea prețuri destinate fructelor și legumelor pentru a plăti mai puțin.

Bărbatul a fost prins de agentul de pază la casele de self-pay, care a alertat imediat poliția printr-un apel la 112, solicitând intervenția unui echipaj.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat și i-au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de înșelăciune.

Un livrator din Suceava a căzut victimă unei înșelăciuni

Într-o altă ordine de idei, menționăm cum un livrator de mâncare din Suceava a fost păcălit de un așa-zis client care i-a cerut să depună bani la un aparat de tip self-pay, promițând că îi va returna suma odată ce primește comanda. În total, livratorul a fost înșelat cu peste 700 de lei.

Incidentul a fost raportat la Poliția municipiului Suceava de un bărbat de 27 de ani, care a relatat că în timp ce se deplasa pentru a livra o comandă, a fost sunat de clientul respectiv. Acesta i-a cerut livratorului să oprească la un magazin pentru a-i cumpăra un pachet de țigări și, în plus, să depună 720 de lei la un aparat self-pay, promițând că îi va returna banii la livrarea mâncării.

După ce livratorul a depus suma solicitată, clientul nu a mai răspuns la telefon. Poliția investighează acum cazul pentru a identifica persoana responsabilă, într-un dosar penal deschis pentru înșelăciune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *