Prima pagină » Business în România » România va deține prima plajă urbană din Europa. Clienții vor avea facilități și condiții de lux ca în Dubai

România va deține prima plajă urbană din Europa. Clienții vor avea facilități și condiții de lux ca în Dubai

12 iun. 2024, 14:00,
BZI.ro, în Business în România

Miercuri, 12 iunie, dezvoltatorul Forty Management inaugurează Lagoon Park Bucharest, prima plajă urbană din Europa. Este vorba despre prima plajă artificială dintr-o capitală europeană.

Deschiderea va avea loc peste două zile, iar investiția s-a ridicat la 33 de milioane de euro, conform Playtech.

În București se va deschide prima plajă urbană din Europa

Prețurile pentru acces sunt de 230 de lei de persoană de luni până vineri, între orele 09:00 și 19:00, iar în weekend de 280 de lei de persoană.

Plaja cu nisip are o suprafață de 11.000 mp și va oferi 150 de șezlonguri premium și 100 VIP. De asemenea, vizitatorii vor putea lua masa la două restaurante sau pot opta pentru servirea la șezlong.

Prețul de închiriere a unui șezlong este de 120 de lei de persoană de luni până vineri, iar în weekend 140 de lei de persoană, între orele 09:00 și 14:00. Plaja cu nisip are o suprafață de 11.000 mp și va oferi 150 de șezlonguri premium și 100 VIP. De asemenea, vizitatorii vor putea lua masa la două restaurante sau pot opta pentru servirea la șezlong.

„Lagoon Park Bucharest este prima plajă urbană artificială dintr-o capitală europeană, oferind o escapadă idilică din dinamica vieții urbane și un model de armonie între tehnologie și natură.

Lagoon Park înseamnă transformarea unei foste platforme industriale abandonate de 40.000 de mp într-o oază urbană verde, ce include o lagună turcoaz de 10.000 mp cu o adâncime medie de doi metri, 11.000 mp de plaje cu nisip alb, 1.150 de șezlonguri și umbrele, două restaurante, 280 de locuri de parcare publice, o expoziție auto Lexus și nenumărate alte facilități, de la sporturi nautice până la propriul nostru radio, LagoonRadio”, spune Lucian Azoiței, CEO al Forty Management.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *