Prima pagină » Actualitate » România, o nouă performanță! Ce oraș a ajuns pe locul 6 în European Best Destinations
România, o nouă performanță! Ce oraș a ajuns pe locul 6 în European Best Destinations

România, o nouă performanță! Ce oraș a ajuns pe locul 6 în European Best Destinations

17 sept. 2022, 18:40,
în Actualitate

România, o nouă performanță. Un oraș de la noi din țară a reușit să ocupe locul 6 în European Best Destinations. Este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din România și a fost votat de către peste 500.000 de turiști din întreaga lume. El se află pe locul 6 în topul destinațiilor perfecte pentru călătoriile de tip city-break, dar și pentru vacanțele prelungite.

Este vorba despre orașul Oradea. Poate că nu te așteptai, dar este adevărat. Oradea ocupă locul 6 în European Best Destination. Se pare că acest oraș a fost extrem de apreciat de către turiștii din întreaga lume, motiv pentru care a primit este 500.000 de voturi. Din clasament reiese faptul că Oradea este un oraș perfect pentru călătoriile de tip city-break, dar și pentru vacanțele prelungite.

O nouă performanță pentru România

Clasamentul European Best Destination arată că Oradea este considerat un model pentru destinații din țara noastră. Acest oraș se află pe locul 6 în lista clasamentului și a fost votat de către peste 500.000 de turiști din întreaga lume. Oradea oferă turiștilor un peisaj arhitectural spectaculos și un program cultural divers, conform Ministerului Turismului.

În acest clasament se fală destinații din țări precum Spania, Franța, Belgia, iar România a reușit să surclaseze țări precum Anglia, Italia, Grecia sau Austria, conform Agerpres. Reprezentanții ministerului susțin că Oradea trebuie să se afle lipsa destinațiilor care trebuie vizitate cel puțin o dată în viață.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *