Prima pagină » Actualitate » România nu e colonie franceză! Rareș Bogdan, mesaj pentru Clotilde: „O invit să lase presiunile, nu ne lăsăm impresionați nici în fața unei ambasade”
România nu e colonie franceză! Rareș Bogdan, mesaj pentru Clotilde:

România nu e colonie franceză! Rareș Bogdan, mesaj pentru Clotilde: „O invit să lase presiunile, nu ne lăsăm impresionați nici în fața unei ambasade”

11 iun. 2024, 13:40,
BZI.ro, în Actualitate

Scandalul sacilor cu voturi din Sectorul 1 continuă. Prim-vicepreşedintele PNL dă vina pe Clotilde Armand pentru organizarea „extrem de proastă, în stil franțuzesc veritabil” de la BES 1. Mai mult, Rareș Bogdan spune că aceasta ar face jocurile Ambasadei Franței.

Situația este una destul de gravă dacă interese străine își pun amprenta pe viitorul românilor prin aranjarea alegerilor, folosindu-se de oameni din administrația locală. Ambasade cu astfel de gândire colonială ar trebui să își vadă de treabă și să nu mai facă ilegalități în România. Țara aceasta nu a rezistat degeaba invaziilor turcilor și tătarilor pentru a se lăsa subjugată acum de Franța. Astfel de demersuri să desfășoare în Africa, dar nici acolo nu le mai merge.

Potrivit ar fi să își ia mendrele și să se întoarcă în locurile de baștină, căci nimic din ce se află aici nu li se cuvine! Sunt pur și simplu delegați, musafiri pe teritoriul nostru, iar rolul lor nu este să schimbe istoria, să se amestece în cursul politicii din România. Să își vadă de țara lor! Să nu uităm că în aceste clipe, în Franța este nebunie totală, deci exemplul lor nu e unul tocmai bun! Dar ei doar atât știu, să profite și să îi ia pe alții pe proști. Dar românii nu sunt atât de adormiți pe cât se crede în Vest și nu acceptă astfel de jocuri în care se află pe masă viitorul lor și al copiilor.

Rareș Bogdan: „Nu suntem colonia nimănui”

Reiterăm cum prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a făcut, luni seară, 10 iunie, apel la organizatorii alegerilor din Sectorul 1 al Capitalei, să găsească urgent soluții pentru oamenii care lucrează, de 42 de ore încontinuu, la centralizarea proceselor verbale şi la predarea buletinelor de vot, în urma alegerilor locale de duminică. Acesta i-a atras atenția actualului primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, și susține că Ambasada Franței face presiuni în favoarea acesteia.

„Doamna Armand ar trebui să se împace cu ideea că a pierdut aceste alegeri. Noi nu suntem Saint Denis, nu suntem Arondismentul 15 Paris, unde poliţia şi jandarmeria franceză nu mai are acces din cauza bandelor care terorizează Saint Denis şi este nevoie de intervenţia Armatei. La noi Poliţia funcţionează, autoritatea statului funcţionează.

Nu înţeleg de ce într-un singur loc din România statul român nu funcţionează sau cineva încearcă să împiedice autoritatea statului de a-şi exercita treaba.

Doamna Armand, pur si simplu, încearca sa ne explice ca suntem un fel de Bantustan din Africa. Nu suntem Bantustan din Africa. Suntem o țară eruopeană de multe ori mult mai civilizată decât zone întregi din Franța. Așa că o invit să lase presiunile, că nu ne lăsăm impresionați nici în fața unei ambasade, nici în fața unor pesonaje și vom păzi fiecare vot.”, a declarat Rareş Bogdan, luni seară, la Biroul Electoral Sector 1.

Comentarii
  • Ei, nu. Poate de data asta nu si a Frantei dar, suntem o colonie; iar cei ca tine, slugi. Aici ne-au adus dorintele voastre de posturi caldute si bani nemeritati.

  • Clotilde are dreptate, voturile trebuie renumarate, frauda electorala in toata tara . psd si pnl au comasat alegerile si au falsificat rezultatul votarii in favoarea psl-pnl. FRAUDA ELECTORA NATIONALA A PSD-PNL CA SA CASTIGE ALEGERILE , NOI DEGEABA AM VOTAT! IOHANNIS MANANANCA KKT CA ESTE FOARTE BINE ASA! EL ESTE VINOVAT EL NUMAI EL , NUMAI RAU FACE ROMANIEI SI ROMANILOR

  • Clotilde tu te-ai măritat cu romanul să vii în România că să furi de la bugetul statului nu că ți-a fost el drag mititelul pitic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *