Prima pagină » National » România a pierdut meciurile din optimile Euro 2024 în fața Olandei. Gheorghe Hagi: „Au intrat în istorie”
România a pierdut meciurile din optimile Euro 2024 în fața Olandei. Gheorghe Hagi: „Au intrat în istorie”

România a pierdut meciurile din optimile Euro 2024 în fața Olandei. Gheorghe Hagi: „Au intrat în istorie”

02 iul. 2024, 21:20,
BZI.ro, în National

România a pierdut meciurile din optimile Euro 2024 în fața Olandei. Meciul a fost dominat de olandezi, care au marcat câte un gol în fiecare repriză. Naționala României părăsește Euro 2024, dar a recâștigat ceva mult mai important: dragostea suporterilor pentru echipa națională.

Olanda a marcat primul gol în minutul 20 prin Cody Gakpo, cu un șut la colțul scurt, un gol luat ușor de Florin Niță. Al doilea gol al Olandei a fost marcat de către Malen, după o gafă uriașă în defensiva României. Drăgușin a încercat să protejeze mingea și să o lase să iasă în afara terenului, dar Gapko a fost mai rapid și a interceptat-o. A trimis-o în 6 metri, de unde Malen a îndeplinit o simplă formalitate.

Golul 3 al Olandei a fost marcat tot de către Malen, care a scăpat pe contraatac.

„Vedeta” turneului final a fost galeria României. Suporterii români și-au încurajat favoriții și au impresionat o lume întreagă. Chiar și la 3-0 pentru Olanda, suporterii români încurajau echipa, o dovadă clară că România și-a recâștigat suporterii și dragostea pentru echipa națională.

Gheorghe Hagi: „Au intrat în istorie”

Fostul căpitan al naţionalei României, Gheorghe Hagi, a declarat, marţi seară, la Pro TV, că este mândru de tricolori, care au arătat că pot obţine rezultate bune la un turneu final.

„Să-i felicităm pentru tot parcursul avut, au intrat în istorie. Am avut oportunităţile noastre, dar s-a văzut că Olanda este foarte bună. Noi am făcut cât mai putut, din orice meci înveţi, trebuie să privim înainte. Uneori atâta poţi, trebuie să vedem ce să facem să devenim mai buni. Acum rămâne să se lucreze pentru a face mai bine. De acum trebuie să evoluăm, să creştem cât mai mult, Important e că au făcut foarte bine, şi să avem încredere, curaj, au arătat că se poate. În fotbal nu te naşti cel mai bun, devii zi de zi. Trebuie să ne dorim mai mult, sunt mândru de echipa României, de toţi”, a declarat Hagi.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *