Prima pagină » National » Românca răpită în Italia, sechestrată două luni de trei bărbați, într-un apartament

Românca răpită în Italia, sechestrată două luni de trei bărbați, într-un apartament

09 oct. 2020, 14:16,
Cristian ZAVASTIN în National

Elena, românca în vârstă de 17 ani, dată dispărută în urmă cu două luni, a fost răpită și sechestrată două luni de trei bărbați, într-un apartament. Fata a fost găsită de familie și polițiști, după o acțiune în forță într-un apartament situat în zona gării din orașul Grosseto, Italia.

Elena a dispărut de acasă, din orașul Grosseto, pe 7 august 2020, iar timp de aproximativ 58 de zile a fost ținută sechestrată într-un apartament din același oraș, în zona gării.

Luni, 5 octombrie, părinții Elenei au primit o informație, de la un român, despre fiica lor care ar fi ținută sechestrată în apartamentul de pe via Saturnia și au anunțat imediat forțele de ordine.

Sechestrată două luni de trei bărbați, într-un apartament

Astfel, polițiștii au intrat în apartament și au găsit-o pe Elena în viață. În același apartament, polițiștii au găsit trei bărbați români. Fata a fost dusă la un spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale și a fost consultată, starea ei fiind una bună.

Avocatul familiei româncei a declarat pentru presa din Italia că Elena a fost ținută în acel apartament împotriva voinței sale și a fost bătută des în cele aproape două luni în care a fost sechestrată.

Cei care au răpit-o, cercetați în libertate

Potrivi jurnaliștilor La Nazione, procurorii din Grosseto i-au pus sub acuzare pe cei trei cetățeni români suspectați că au răpit-o și sechestrat-o pe românca de 17 ani.

Cei trei sunt cercetați însă în stare de libertate, iar pentru doi dintre ei, anchetatorii iau în calcul și acuzații mai grave pentru care ar putea fi reținuți.

Româncă, răpită și violată de un cunoscut DJ

Altfel, presa italiană a relatat recent despre cazul unei românce răpită, sechestrată și supusă la chinuri inimaginabile. Răpitorul, conform presei, era un DJ cunoscut în Italia.

Corriere de la Serra relatează că DJ-ul acuzat, proprietarul Radio Zerosei și un muzician de discotecă, plătise unei românce o mie de euro pentru a petrece trei zile cu el. A urmat teroare pentru femeie, care a ajuns sechestrată într-o casă din Settebagni. Într-un final femeia a reușit să evadeze anunțând poliția de cele întâmplate.

Prin ce chinuri a trecut românca

Femeia povestește că au fost trei zile de coșmar, în Italia. Bătută, insultată, violată și izolată într-o cameră. Umilință continuă, cu amenințarea de a fi bătută dacă refuza să satisfacă cele mai perverse dorințe ale proprietarului.

Dar, în cele din urmă, românca în vârstă de 31 de ani, din Via Salaria, unde lucrează ca prostituată, a reușit să scape din casa din Settebagni. A anunțat poliția, imediat după ce a fost dusă la centru cu ajutorul unui șofer.

Astfel, agenții secției de poliție Vescovio, l-au arestat pe Francesco Cirioni, în vârstă de 39 de ani. Italianul este, conform presei italiene, o figură cunoscută în galaxia radio romană. Francesco Cirioni este proprietarul radiodifuzorului Radio Zerosei, precum și un DJ destul de cunoscut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *