Prima pagină » International » Româncă însărcinată, jefuită de 11.000 de euro de doi falşi carabinieri în Italia
Româncă însărcinată, jefuită de 11.000 de euro de doi falşi carabinieri în Italia

Româncă însărcinată, jefuită de 11.000 de euro de doi falşi carabinieri în Italia

11 feb. 2021, 14:38,
în International

O româncă însărcinată a trăit clipe de coşmar după ce a fost atacată şi jefuită de 11.000 de euro de doi carabinieri falşi, pe străzile din capitala italiană. Imediat după tâlhărie, tânăra a fost dusă la spital cu o ambulanţă.

Femeia în vârstă de 22 de ani a fost atacată pe Via Prenestina din Roma.

Româncă însărcinată, jefuită de 11.000 de euro de doi falşi carabinieri

O româncă însărcinată, care trăieşte la Roma, a fost atacată, bătută şi jefuită, pe o stradă din oraş, de doi carabinieri falşi. Cei doi tâlhari i-au furat 11.000 de euro, bani pe care îi ridicase recent de la poştă. Femeia în vârstă de 22 de ani a fost atacată pe Via Prenestina din Roma.

Cu câteva momente înainte să fie atacată, femeia merge pe un scuter, cel mai probabil, spre casă atunci când a fost oprită de o maşină.

Din ea au coborât doi bărbaţi, unul îmbrăcat în haine de carabinier, iar unul cu haine civile. Ambii s-au prezentat ca fiind carabinieri şi au luat-o la întrebări, cerându-i să le spună ce are în geantă.

Imediat după a scos banii, agresorii au lovit-o şi au fugit cu toată suma. Victima a fost dusă la spital cu o ambulanţă. Până în prezent, nu există informaţii despre starea ei de sănătate.

O româncă a fost ucisă în Italia

O româncă care a fost adoptată în Italia, a fost ucisă de către o altă românca şi iubitul ei italian. Femeia era originară din România şi avea 24 de ani. Nicoletta a fost ucisă de către Carmelo Bonetta cu un cuţit, apoi a dat foc trupului. Acesta şi-a recunoscut fapta şi a povestit că a fost ajutat de iubita lui, Margareta Buffa (30 de ani), şi ea de origine romană. Cei trei se cunoşteau foarte bine între ei.

De-a lungul procesului a ieşit la iveală faptul că Nicoleta, adoptată de o familie înstărită, ar fi fost foarte invidiată de Margareta, românca la fel ca ea, dar adoptată de o familie mai puţin bogată. Apropiaţii victimei au declarat că Margareta cerea deseori sume de bani de la prietena ei mai norocoasă.

Tragicul eveniment a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 17 martie 2019, în zona rurală Sant’Onofrio (Marsala), unde Nicoletta a fost dusă cu maşina de Margareta. Tânăra a urcat de bună voie în autoturismul Lancia Ypsilon, fără să ştie că Bonetta era ascuns în portbagaj, înarmat cu un cuţit. Când au ajuns într-o zonă izolată, cele două fete au coborât să facă o plimbare. În acel moment, bărbatul a ieşit din portbagaj şi s-a repezit în spatele Nicolettei, aplicându-i mai multe lovituri de cuţit.

Potrivit declaraţiilor oferite de către Carmelo Bonetta, Margareta a fost cea care a stropit corpul cu benzină şi i-a dat foc.

„Am înjunghiat-o de trei ori, după ce mai întâi am lovit-o cu un pumn. Restul loviturilor de cuţit, (până la un număr de 12 – n.r.), i-au fost aplicate de Margareta care a luat după aceea o sticlă cu lichid inflamabil pe care o avea în maşină, a stropit corpul şi i-a dat foc cu o brichetă”, a povestit bărbatul în fata judecătorilor.

Bărbatul a confirmat că a călătorit ascuns în portbagajul maşinii Margaretei.

„Dacă Nicoletta m-ar fi văzut, nu s-ar fi urcat în maşină, pentru că eu şi cu ea eram certaţi.” În ceea ce priveşte cuţitul folosit pentru comiterea infracţiunii, italianul a spus că era al Margaretei: „A fost ea cea care a decis să o ucidem pe Nicoletta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *