Prima pagină » Actualitate » Româncă din Spania, înșelată de Brad Pitt: „Îmi trimitea inimi și sărutări. Mi-a spus că mă iubește” – VIDEO
Româncă din Spania, înșelată de Brad Pitt:

Româncă din Spania, înșelată de Brad Pitt: „Îmi trimitea inimi și sărutări. Mi-a spus că mă iubește” – VIDEO

27 mart. 2024, 17:49, 4 ,
în Actualitate

O româncă, în vârstă de 62 de ani, a căzut pradă „farmecelor” lui „Brad Pitt”. Încântată peste măsură că a fost remarcată pe TikTok de așa-zisul actor, femeia care locuiește de 12 ani în Spania a căzut, de fapt, victimă a unei înșelăciuni de zile mari.

Povestea a început în toamna anului trecut pe TikTok. Elena Cornea a mărturisit în cadrul unui interviu pentru publicația La Region că „Brad Pitt” a contactat-o pe rețeaua de socializare și că a primit din partea acestuia un „card de membru VIP”, care ar fi trebuit să-i permită accesul la evenimente, întâlniri cu vedete și premii în bani.

„M-am abonat cu datele mele și a început să-mi trimită mesaje pe WhatsApp. Mi-a dovedit că este el cu permisul de conducere pe care era fotografia lui. Am rămas fără cuvinte”, a mărturisit femeia care trăiește în orașul Ourense .

Întrucât este o fană înfocată a actorului, românca a spus că nu putea să lase ocazia să-i scape printre degete.

„A vizitat România în 2000 și l-am văzut de la vreo 50 de metri distanță. Mi-a plăcut foarte mult de el în serialul Dallas, dar mi-a plăcut și în Troia”, a povestit românca.

„Mi-a spus că mă iubește”

Vrăjită de cuvintele frumoase pe care le primea, Elena Cornea i-a trimis bărbatului care se dădea drept Brad Pitt suma de 1.300 de euro, dintre care 300 de euro prin virament bancar și încă 1.000 de euro printr-un alt transfer.

„Mi-a oferit un pachet cu un cadou care venea din Statele Unite. Am primit o fotografie cu conținutul. Erau bijuterii și mulți bani, cam 50.000 de euro, și nu trebuia să plătesc decât 1.000 de euro taxe vamale. Am făcut transferul prin MoneyGram, m-am dus să ridic coletul și acesta nu exista. Banii mei au mers prin Moldova în Filipine. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă 3.000 de euro pentru a-mi trimite pachetul direct acasă”, a povestit ea.

După ce așa-zisul Brad Pitt a continuat să-i ceară bani, femeia, care simțea că la mijloc este ceva suspect, a descoperit că în spatele respectivului cont se aflau mai mulți escroci nigerieni. Astfel, a decis să se ducă la poliție.

Întrebată cum a ajuns să trimită banii, românca a mărturisit:

„Ei bine, trebuia să vezi cum vorbește cu mine. Îmi trimitea inimi și sărutări, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile mele. Mi-a spus că mă iubește”.

Ulterior, oamenii legii i-au spus Elenei Cornea că a fost victima unei escrocherii. Anchetatorii sunt de părere că cei care s-ar afla în spatele înșelăciunii sunt în Filipine.

În prezent, de acest caz se ocupă Garda Civilă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024