Prima pagină » Actualitate » Român periculos, înarmat și pe fugă: A atacat sexual două femei în Germania
Român periculos, înarmat și pe fugă: A atacat sexual două femei în Germania

Român periculos, înarmat și pe fugă: A atacat sexual două femei în Germania

17 oct. 2024, 13:20, 1 ,
Simona Ciobanu în Actualitate

Autoritățile din Renania de Nord-Westfalia desfășoară o amplă operațiune pentru a-l captura pe un român periculos, suspectat de agresiuni sexuale asupra a două femei. Ionuț P., în vârstă de 39 de ani, este înarmat cu un cuțit și se află în continuare în libertate.

Poliția avertizează cetățenii să nu se apropie de acesta, potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.

Incidentul s-a petrecut pe 23 septembrie, când bărbatul ar fi pătruns prin fereastră într-un apartament din districtul Siegen, Geisweid (Renania de Nord-Westfalia). În sufrageria locuinței, el a atacat două femei, amenințându-le cu un cuțit pliant de culoare închisă.

„Le-a furat banii și le-a agresat sexual,” a declarat un purtător de cuvânt al poliției, conform BILD.

Ce a făcut românul care este dat în urmărire

Una dintre victime a reușit să apeleze la urgențe, declanșând o acțiune polițienească amplă în jurul orei 21:21. Deși Ionuț P. se afla încă în apartament, a reușit să fugă înainte ca echipajele de poliție să ajungă la fața locului. Au fost mobilizate elicoptere și câini de urmărire, iar autoritățile au instituit controale rutiere pentru a-l găsi.

În timp ce căutările au continuat fără succes, victimele au fost transportate la spital, una dintre ele necesitând internare. Între timp, criminaliștii au colectat dovezi care au permis identificarea suspectului, cunoscut deja pentru antecedente penale. Totuși, toate tentativele de a-l localiza pe Ionuț P. au eșuat, ceea ce a determinat un judecător să emită un ordin de căutare publică.

Bărbatul are aproximativ 1,75 metri înălțime, ten măsliniu, păr închis la culoare și ochi căprui. Este robust și vorbește română și engleză cu dificultăți. Fotografiile disponibile sunt însă mai vechi.

Autoritățile fac apel la cetățenii care pot oferi informații despre el să contacteze numărul de telefon 0271/70 99 41 45.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`