Prima pagină » Razboi în Ucraina » Rolul jucat de Medvedev în afirmaţia unui fost oficial rus: „Vladimir Putin nu este heterosexual”

Rolul jucat de Medvedev în afirmaţia unui fost oficial rus: „Vladimir Putin nu este heterosexual”

10 aug. 2022, 15:45,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

Ilya Ponomarev, fost deputat şi om de afaceri al Dumei de Stat rue, este de părere că Vladimir Putin nu este heterosexual. Aceste afirmaţii au fost făcut în cadrul unui interviu acordat unei publicaţii, Ponomarev continuând să spună că cel mai probabil, preşedintele rus este „cel puțin bisexual”.

În această declarație este implicat și fostul lider de stat, Dmitri Medvedev.

Vladimir Putin si Dmitri Medvedev

fostul deputat precizează că nu deţine informații concrete despre orientarea sexuală a lui Dmitri Medvedev

Un fost oficial rus consideră că Vladimir Putin nu este heterosexual

Potrivit fostului oficial rus, Vladimir Putin nu este heterosexual, argumentând cu faptul că mulți bănuiau că preşedintele rus ar fi întreținut relații sexuale cu Dmitri Medvedev.

„Mulți oameni bănuiau că Putin îl freacă liniștit în colț. Și acesta, de fapt, este factorul de loialitate. Dar nu știu… Sincer vorbind, nu am ținut o lumânare”, a spus fostul deputat.

De altfel, fostul deputat precizează că nu deţine informații concrete despre orientarea sexuală a lui Dmitri Medvedev.

În schimb, Ponomarev susține că președintele Dumei de Stat a Federației Ruse Viaceslav Volodin, fostul lider al partidului LDPR Vladimir Jirinovski, fostul premier Viktor Zubkov, președintele consiliului de administrație al Gazprom Alexei Miller, președintele comisiei de buget a Dumei de Stat a Federației Ruse Andrei Makarov sunt homosexuali.

Lobby-ul gay rusesc, potrivit lui Ponomarev, „strigă cel mai mult aceste sloganuri homofobe”.

„Nu fac decât să disperseze și mai mult această prejudecată, încercând să o întoarcă în direcția lor. [Președintele rus Vladimir] Putin este responsabil printre ei. Acesta este principiul său de judo: să folosească atacul adversarului în avantajul său”, a spus omul de afaceri rus.

Dmitri Medvedev si Vladimri Putin la sala de fitness

Și totuși, prima femeie din viaţa președintelui Vladimir Putin despre care presa a scris până acum este Lyudmila Aleksandrovna

Sancţiuni ale SUA pentru Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Putin

Într-un context asemănător, aminitim că la începutul lunii august, SUA a lansat o nouă serie de sancțiuni asupra Rusiei, dar care o vizează în mod special pe Alina Kabaeva, presupusa iubită a preşedintelui Vladimir Putin. Fosta gimnastă olimpică este descrisă de Trezoreria americană ca având legături strânse cu numeroase companii ruse, este ţinta celui mai recent răspuns al Washingtonului la războiul din Ucraina.

De altfel, Trezoreria americană a declarată că Alina Kabaeva s-ar afla la conducerea Naţional Media Group, un grup de organizaţii media pro-Kremlin. Cu toate acestea, preşedintele rus Vladimir Putin nu a recunoscut vreodată că ar exista o legătură romantică între el și fosta gimnastă.

Este bine știut că viaţa personală a preşedintelui Vladimir Putin este subiect tabu în presa din Rusia. Dintotdeauna, liderul de la Kremlin s-a ferit să vorbească despre soţia sa sau despre copiii săi. Însă după invadarea Ucrainei de către soldaţii ruşi, viaţa lui Vladimir Putin a devenit subiect de interes pentru public și astfel în presa internațională au apărut fel de fel de detalii picante.

Spre exemplu, prima femeie din viaţa președintelui Vladimir Putin despre care presa a scris până acum este Lyudmila Aleksandrovna. Cei doi s-au cunoscut la Leningrad, pe când Putin avea 30 de ani atunci și era locotenentul principal în KGB, iar Lyudmila avea 25 de ani și era studentă. Dar după despărţirea de Vladimir Putin, Lyudmila a povestit că liderul de la Kremlin era agresiv cu ea și că în timpul mariajului lor acesta a avut numeroase relații extraconjugale.

Cu toate că aceste numeroase relații îi sau drept mărturie, un fost oficial rus consideră că Vladimir Putin nu este heterosexual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *