Prima pagină » Local » Rolls Royce-ul oprit de poliţişti pe strada Palat a fost ridicat de o platformă. Surse: şoferul autoturismului de lux este bănuit de comiterea mai multor infracţiuni – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Rolls Royce-ul oprit de poliţişti pe strada Palat a fost ridicat de o platformă. Surse: şoferul autoturismului de lux este bănuit de comiterea mai multor infracţiuni – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

23 ian. 2024, 10:46, 4 ,
în Local

În urmă cu câteva momente, autoturismul de lux marca Rolls Royce oprit de poliţişti în zona Palat a fost indisponibilizat, fiind ridicat cu o platformă.

UPDATE: Conform unor surse exclusive ale BZI.RO, șoferul ar fi fost prins sub influența drogurilor și a băuturilor alcoolice. Martorii povestesc că bărbatul era de dimineață pe trotuar salutând neinteligibil pe orice persoană ce trecea prin zona Palat.

Șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest. De asemenea, polițiștii au constatat că are permisul de conducere suspendat.

Oamenii legii verifică, totodată, dacă numerele provizorii sunt conforme. Există suspiciuni că acestea ar fi expirate, însă urmează să se clarifice acest aspect.

Știre inițială

Surse ale reporterilor BZI au precizat că şoferul ar fi comis mai multe infracţiuni, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal.

De asemenea, autoturismul va rămâne probabil în grija autorităţilor până când situaţia individului va fi stabilită.

Vă reamintim că în această dimineaţă un echipaj al Poliţie Rutiere din Iaşi l-a oprit pe şoferul autoturismului marca Rolls Royce pe strada Palat. Acesta circula cu autoturismul decapotat chiar dacă afară era o temperatură negativă.

Revenim cu informaţii!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024