Prima pagină » Titlurile zilei » Rolls-Royce-ul de sute de mii de euro, deținut de Dan Fiterman, parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, chiar în centrul Iașului (EXCLUSIV) – FOTO

Rolls-Royce-ul de sute de mii de euro, deținut de Dan Fiterman, parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, chiar în centrul Iașului (EXCLUSIV) – FOTO

24 mai 2023, 02:00,
Cosmina PUIU/ Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Rolls-Royce-ul de sute de mii de euro, deținut de omul de afaceri Dan Fiterman, a fost parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, chiar în centrul Iașului, pentru că profită de faptul că nimeni nu-i spune nimic, fiindcă mașina îi poate fi recunoscută cu ușurință

Șmecherie peste limite în Iași. Afaceristul Dan Fiterman, care deține rețeaua privată de sănătate Arcadia, și-a parcat mașina de sute de mii de euro pe locurile destinate persoanelor cu handicap fără să-i pese de ceilalți din jur. Potrivit surselor reporterilor BZI, la volanul mașinii se afla chiar el și a lăsat-o câteva ore bune în parcarea de la Biserica „Mitocul Maicii Domnului” din centrul orașului.

Rolls-Royce-ul de sute de mii de euro, deținut de Dan Fiterman, parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități

În timp ce persoanele cu handicap caută locuri de parcare, Dan Fiterman se lăfăiește în lux și își parchează Rolls-Royce Cullinan în acele spații, profitând de faptul că este foarte cunoscut în „lumea bună” a Iașului și deține o mașină de lux, produsă de celebrul producător din Marea Britanie, având un preț estimativ de 460.000 de euro. Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu omul de afaceri Dan Fiterman, pentru a obține un punct de vedere, însă acesta s-a enervat și a făcut niște afirmații dure.

„Terminați cu prostiile astea. Nu vă este jenă să spuneți așa ceva”, comunică Dan Fiterman. Așa se comportă un individ care se crede stăpân în oraș doar pentru că are bani și nimeni nu îndrăznește să-l amendeze. Dacă tot se laudă că este un afacerist potent financiar, acesta nu ar trebui să profite de un loc de parcare destinat persoanelor cu handicap.

Dan Fiterman conduce bolizi și trăiește într-o vilă de lux din Copou

Rolls-Royce-ul lui Dan Fiterman este văzut mai mereu în apropierea restaurantelor și cluburilor de lux din Iași. Până nu demult, în locul SUV-ului era parcată mașina „de zi cu zi” a patronului de la Arcadia, și anume acel Mercedes-Benz G alb, de peste 190 de mii de euro. Pentru Mercedes-ul G alb, Dan Fiterman avea chiar și o parcare specială, rezervată doar pentru el și umbrită pe tot parcursul zilei, la Spitalul Arcadia din zona Cicoarei.

Acesta locuiește într-un domeniu de vis din Copou, mai precis din zona aleii Mihail Sadoveanu, acolo unde deține o vilă de lux într-un cartier unde locuiesc multe VIP-uri ieșene, majoritatea fiind medici și oameni de afaceri. Casa nu este extrem de mare, dar are finisaje și o arhitectură deosebită față de celelalte imobile din cartier.

Vila lui Fiterman este ferită de ochii trecătorilor și a curioșilor, fiind poziționată pe o pantă, în spatele unui drum privat închis cu poartă. Chiar dacă la exterior nu pare un imobil extravagant, clădirea are amenajări de lux în interior.
Vreme de mulți ani a decontat de la Casa de Asigurări de Sănătate mai mulți bani decât alte spitale de stat din Iași.

Astfel, chiar dacă afaceristul Dan Fiterman se lăfăiește în lux și este cunoscut de mulți oameni importanți din Iași, nu ar trebui să profite de acest lucru și să își parcheze mașina pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

Comentarii
  • Un simplu cetățean

    Merită toate actele necesare pentru a parca pe locurile destinate celor cu dizabilități la cum conduce.

  • Asta da știre!!😂😂

  • Poti sa ai toti banii de pe lume…caracterul, eleganta…nu se cumpara.

  • Doctor fiterman ahahahah

    danuta fiterman,mai ia si fa medicina si dupa spune in tot orasul ,,doctor fiterman,,-asa e cand taticul tau a muncit de si-a pierdut si sanatatea,iar tu un om bun–cu foarte mult bun simt-esti cine esti!
    iti mai aduci,aminte-cand l-ai dat afara pe un ortoped bun din Arcadia-fiindca ti-a spus ca nu esti medic!fix pentru atata lucru!
    E casa ta-arcadia!
    Dar orasul este si al oamenilor simpli!

    SA-TI MEARGA PRECUM CARACTERUL TAU!

  • De acord cu @Un simplu cetatean. F. se incadreaza in categoria persoanelor cu handicap. Are deci dreptul sa parcheze pe locurile rezervate pentru aceste persoane.

  • Pai prostia e un handicap foarte grav

  • Cred ca si el are dizabilitati , la caracter. Adica este lipsit de cei 7 ani de acasa.

  • Mos Nicolae!

    De ce nu ati mai pus poza cu Fiterman și „șarpili”?

  • Poate are certificat de handicap. De unde stiti ca nu are?

  • DAN BULAN FITERMAN. LOOL

  • DAN FWTERMAN

    DAN BULAN LOOL

  • Un caracter infect, un spital infect, mergeti la Arcadia sa contribuiti la infectie!
    Jidani impututi!

  • pai ce sa ceri de la un cretin,care nu stie pe unde se arde pitipoanca de nevasta??????

  • medic arcadia

    dan fiterman,e un mare smecher!mare smecher mare caracter!a facut feea-cuza la Iasi,nu exista niciun doctor fiterman,doar sora lui Patricia a facut facultatea de farmacie si aia,a teraminat cum a terminat!noroc de tatal lui ca a venit bani din Israel ,acolo unde are peste 60 de farmacii!oameni lipsiti de talent!nu va mai varsati nervii pe saracii doctori,care lucreaza la voi!respectati munca!sa va fie rusine!

  • Daca se promoveaza nonvalorile el de ce nu ar face asa ceva???/ Daca are rol Roys credeti ca este mai destept???? Este la fel de prost, nulitatea tarii, zeroul speciei, parazitul Terrei, mai este cel putin unul la fel ca el GRIGORII ALEXANDRU, matronul de la pensiunea ARNIA IASI.

  • societatea comunista ne a invatat ceva gresit acum pierdem pana recuperam timpu pierdut asa se fac afscerile cum face asta peste tot in lumea normala

  • Un alt om de AFACERI CU BUN SIMT EDUCAT CU MANIERE ETC UN OM DE LUME BUNA …..traducere un ghertoi cu bani made in ROMANIA .Un stat corect asemenea jeguri ar pleca in i,,,,,,,,,,, nu ar purea avea loc aici.

  • a umilit o profesoara de la umf-un oftalmolog care lucra pentru el,a trebuit saraca femeie sa-l dea in judecata!ca sa ce!?sa-si ia banii meritati,ca si cum s-ar fi rugat de banii ei!si tot el e cel ce face pe victima!

    un betiv mare,pe la little texas patronul de la arcadia!patron in 3 locuri-arcadia,fiterman pharma care ramane a sorii lui,dar nu a lui-si spitalul lui si barul-nu e rau!

    bogat,bogat,bogat=puternic,puternic,puternic!

  • sa sugi pl de ordinar obosit ce esti…

  • Asta are cucul la fel de mic va și mine.

  • Fiterman Dan se iubeste u doctorul pisdar Victor Rugina care umbla cu fosta nevasta a lui Robert Danca fost comisar al Garzii Financiare!!!!

  • danuta labuta

    foarte bine,pentru un obosit tatuat ca dan fiterman!nu era taticul milionar,vanzator era!never,ever nu ajungea om de afaceri!dar bravo lui!mult succes mai danut,sa faci bani-macar banii si succesul financiar iti suplinesc uratenia fizica si a caracterului tau,barbosule!

  • Taiati pensiile speciale

    Taiati pensiile speciale,Taiati pensiile speciale

  • @Ali, unde si-o arde „pitipoanca de navsta sa”? ca as vrea si eu

  • @Ali unde si-o arde? ca vreau si eu

  • Ha, ha, ha….Scrieti ce doriti, el face banii cu lopata si va sfideaza …

  • „Astfel, chiar dacă afaceristul Dan Fiterman se lăfăiește în lux și este cunoscut de mulți oameni importanți din Iași, nu ar trebui să profite de acest lucru și să își parcheze mașina pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități” – parca a scris un copilaș trist

  • Stimați cetățeni ca să i dam o lecție acestui jidan împuțit cu fata de handicapat, NU MAI MERGEȚI LA SPITALUL ARCADIA, LA CENTRELE DE IMAGISTICA ARCADIA ȘI LABORATOARELE DE ANALIZE SUB SIGLA ARCADIA, sa vedem ce o sa facă cu aceste centre dacă nu o sa mai aibă clienți, ca șanț cele mai scumpe și personal prost plătit și slab pregătit, sa și bage în cur spitalul și celelalte centre

  • La parcat exact unde trebuie sa il parcheze acest jidan pe care pute carnea !!

  • Asta din fotografie cine e, Robinson Crusoe varianta jidaneasca?

  • Super articol! Maine imi fac programare la Arcadia si voi lua suplimente de la doctor Fiterman

  • Aparat de ras

    O cheta pentru un aparat de ras,va rog!!!!măcar atât sa-l ajutam…

  • *infectman…
    pleonasm(?)

  • Pe masina aia ar trebui scris : aici sunt banii dumneavoastra.

  • sa faca ce vrea el!si a umilit sotia ,ca era saraca la o masa cu fata lui gabriel surdu si danut a zis in gura mare:daca nu eram eu,tu erai muritoare de foame!ce sotie frumoasa are!dar,ce saraca era!nu mai conteaza!dragostea nu are varsta daca are bani si frumusetea nu contewza daca sunt bani!o lume unde totil e dezumanizat!

    dr max aleg!un brand!doctor fiterman nu exista,brandul lor da!danut e doctor in feea in afaceri,ma intreb unde ar fi fost comedianul asta fara tataicul milionar!esti un clovn dane,felicitari tatalui tau!

    ma bucur,ca nu primesti fiterman pharma !jegosule

  • La ce va asteptati de la un ghertoi umflat? L-am cunoscut personal. Un dobitoc.

  • dan marele l

    mitescu ii conduce fiterman pharma,un ochelarist ghelbos care ii mai da o pedala lui patricia fiterman!dana se trezeste pe la 11 12 ,cand altii au deja 5 ore de lucru.viata de labar

  • Ce ar trebui sa conducă ? Logan de 15 ani, un golf IV? Unde ar trebui sa stea? In chirie, la garsoniera? Mega store. In om de afaceri are mașină scumpă și casa scumpă. E interlop, a făcut afaceri necurate, asta era poate știre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *