Prima pagină » Sport » Roger Federer s-a operat din nou, în aceeași zonă, după intervenția suferită în februarie. Când revine
Roger Federer s-a operat din nou, în aceeași zonă, după intervenția suferită în februarie. Când revine

Roger Federer s-a operat din nou, în aceeași zonă, după intervenția suferită în februarie. Când revine

11 iun. 2020, 04:00,
BZI.ro, în Sport

Elvețianul Roger Federer, deținătorul recordului de victorii în Grand Slam (20), a anunțat ieri că va sta departe de terenurile de tenis până în 2021! El a suferit o nouă intervenție chirurgicală la genunchiul piciorului drept.

Federer a acuzat probleme la genunchi în timpul Openului Australiei 2020, la care a ajuns în semifinale, fiind eliminat de sârbul Novak Djokovic, care a cucerit ulterior trofeul.
Jucătorul din Țara Cantoanelor nu a mai participat din februarie la nicio competiție. Roger Federer a explicat că s-a operat la genunchi în luna februarie, însă a fost nevoie de o altă procedură chirurgicală, după ce a acuzat probleme în timpul procesului de recuperare în urma intervenției inițiale.
Elvețianul, care va împlini 39 de ani în luna august, a precizat într-un mesaj postat pe Twitter că are acum nevoie de timp „pentru a fi la 100 la sută și a putea juca cel mai bun nivel” al său.

„Îmi vor lipsi foarte mult fanii și turneele și sunt nerăbdător deja să-i revăd pe toți, la începutul sezonului 2021”, a mai precizat Roger Federer, care își propusese inițial să revină cu ocazia sezonului pe iarbă din acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *