Prima pagină » Cancan » Rodica Miron se bucură de succes în Dubai. Cu ce se ocupă fosta asistentă tv de când s-a retras din televiziune

Rodica Miron se bucură de succes în Dubai. Cu ce se ocupă fosta asistentă tv de când s-a retras din televiziune

23 mart. 2022, 09:15,
în Cancan

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc, Rodica Miron, se bucură de succes în Dubai. Fosta asistentă de la emisiunea lui Mihai Morar a renunțat la profesie și a plecat din țară. De câțiva ani, vedeta duce o viață de lux și nu ezită să se afișeze în ipostaze inedite pe rețelele de socializare.

Dincolo de realizările profesionale, Rodica Miron are o căsnicie frumoasă și se bucură din plin de rolul de mămică. Viața acesteia s-a schimbat complet și are un succes răsunător peste hotare. Iată cu ce se ocupă fosta asistentă tv de când s-a retras din televiziune.

Rodica Miron, succes în afaceri și viață de lux în Dubai

Fosta asistentă tv Rodica Miron s-a retras din televiziune în urmă cu câțiva ani și s-a mutat în Dubai împreună cu soțul ei, un faimos om de afaceri. Vedeta s-a căsătorit cu acesta în mare secret și și-a uimit fanii la vremea respectivă cu vestea că va renunța la profesia ei și va pleca din țară.

De când locuiește în Dubai, Rodica Miron și-a dezvoltat mai multe afaceri de succes, aceasta fiind pasionată de modă. Creațiile ei vestimentare sunt extrem de apreciate, iar vedeta a reușit să adune o avere din afacerile pe care le conduce împreună cu partenerul ei de viață.

O avere uluitoare deține și Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar deține mai multe afaceri în domeniul tehnologiei și este extrem de apreciat.

Rodica Miron a mărturisit în cadrul unui interviu de ce a ales să plece în Dubai, dar și cum a ajuns să aibă succes.

,,Prima oară am fost într-o vacanță în Dubai. Mi-a plăcut, mi-am dat seama că acolo nu este cum povestește lumea, că în Dubai merg doar anumite fete. Nu, în Dubai trăiești bine doar dacă muncești mult. Dar, vă spun sincer, acum câștig niște bani la care nici nu visam când eram asistentă tv.”, a declarat aceasta.

În prezent, Rodica Miron se bucură din plin de viața de familie și de succes în afaceri. Vedeta arată spectaculos și face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Și colega ei de breaslă, fosta asistentă tv Marina Dina, a renunțat la cariera în televiziune pentru a se dedica familiei ei frumoase. Deși este o prezență discretă la evenimentele mondene, blondina își surprinde admiratorii din mediul online cu ținutele extrem de sexy, la fel ca frumoasa creatoare de modă Maria Simion. Aceasta apare tot mai rar la tv, dar se bucură de succes în afaceri.

Cu ce se ocupă fosta asistentă tv

Rodica Miron deține împreună cu soțul ei mai multe afaceri de succes în domeniul modei. Fosta asistentă tv de la emisiunea lui Mihai Morar este un fotomodel apreciat și o creatoare de modă îndrăgită peste hotare.

Focoasa șatenă creează ținute vestimentare deosebite și este imaginea propriilor firme pe care le conduce. Aceasta nu ezită să îmbrace hainele create chiar de ea și să le promoveze în mediul online. Propriul brand de haine a ajutat-o pe Rodica Miron să își rotunjească veniturile, reușind să adune o avere într-un timp foarte scurt.

Fosta asistentă tv a recunoscut că soțul ei este cel care o susține mereu în carieră și a ajutat-o să își deschidă propriile afaceri.

,,Ar fi culmea să nu recunosc că el a investit, de fapt, sumele necesare pentru a-mi deschide atelierul vestimentar de aici și că lui i se datorează Lobsterclawfashion sau birourile din Dubai Design District. El mi-a oferit încrederea necesară pentru a mă înhăma la o asemenea afacere, deși acum sunt ocupată până peste cap. Dar, simt eu, aici chiar merită să muncești, iar dacă ai afacerea ta și muncești în consecință, veniturile sunt cât se poate de serioase.”, a declarat frumoasa vedetă.

La vârsta de 34 de ani, Rodica Miron se declară o femeie împlinită. Aceasta se bucură din plin de viață alături de bărbatul care i-a cucerit inima, iar de când a devenit mămică, fosta asistentă tv radiază de fericire.

Rodica Miron a renunțat la cariera în televiziune și are succes în afaceri. Fosta asistentă tv de la emisiunea lui Mihai Morar are o viață de lux în Dubai și este extrem de apreciată în lumea modei.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *