Prima pagină » Cultural » Rocsana Marcu face furori pe Instagram. Frumoasa vedetă a renunțat la televiziune și are succes în afaceri

Rocsana Marcu face furori pe Instagram. Frumoasa vedetă a renunțat la televiziune și are succes în afaceri

13 iun. 2022, 09:35,
în Cultural

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Rocsana Marcu, face furori pe Instagram și duce o viață de lux. Focoasa blondină locuiește de ceva vreme în Londra, iar viața i s-a schimbat complet. Nu de puține ori aceasta a fost crititcată pentru trecutul controversat și aparițiile îndrăznețe. Cu toate acestea, Rocsana Marcu se bucură din plin de celebritate și nu ține cont de replicile dure ale celor din jur. Frumoasa vedetă a renunțat la televiziune și are succes în afaceri.

Rocsana Marcu face furori pe Instagram cu apariții inedite

Rocsana Marcu se bucură din plin de celebritate la vârsta de 41 de ani. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și este cunoscută de public. De câțiva ani, aceasta a luat o decizie neașteptată și a plecat din țară. Rocsana Marcu nu regretă că a renunțat să mai apară la tv pentru a deveni femeie de afaceri.

Vedeta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Mai mult, aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde postează fotografii în ipostaze inedite. Recent, s-a afișat în mediul online în ținute office, fiind mândră de succesul său în domeniul imobiliar.

Frumoasa vedetă locuiește în Londra împreună cu cele două fetițe ale ei și radiază de fericire. Aceasta a mărturisit că viața i s-a schimbat complet de când a devenit femeie de afaceri și se bucură din plin de succes. Rocsana Marcu nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii sexy.

Cu toate că a fost criticată pentru că a pozat în Playboy, Rocsana Marcu își asumă trecutul amoros controversat și se bucură din plin de viață. O altă vedetă care este extrem de apreciată de publicul autohton este Alina Pușcaș. Frumoasa prezentatoare arată spectaculos și încinge imaginația bărbaților când apare la evenimentele mondene. Deși nu a pozat nud, aceasta nu ezită să se afișeze în ipostaze incendiare.

Și îndrăgita prezentatoare Corina Caragea face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și arată spectaculos. Aceasta a refuzat toate ofertele de a poza goală și este atentă la fiecare apariție publică. Mai mult, bruneta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține planul personal departe de ochii curioșilor.

Ce afaceri deține frumoasa vedetă

Rocsana Marcu a renunțat de câțiva ani la televiziune pentru a se dedica afacerilor. Focoasa vedetă locuiește în prezent în Londra alături de cele două fetițe și are un succes impresionant în imobiliare. Deși a avut parte de multe obstacole, provocări, dar și de replici dure din partea unora, aceasta a reușit să se remarce într-un domeniu care îi aduce lunar sume considerabile, astfel că duce o viață de lux.

,,Când vorbim de imobiliare vorbim, de fapt, despre relația dintre oameni dintr-o perspectivă de afaceri. Și eu știu să relaționez cu oamenii, măcar prin prisma faptului că am fost prezentator TV atâția ani și că am experiență pe scenele muzicale. (…) Am absolvit cursurile de agent imobiliar, acum mai fac unul ca să mă specializez și în obținerea finanțării. În plus, îmi place ceea ce fac, mai ales că mă pot ocupa și de fetițele mele.”, a declarat vedeta tv.

Rocsana Marcu a dezvăluit ce anume a determinat-o să ia această decizie radicală de a pleca din țară și a renunța la o carieră de succes în televiziune.

,,Nu a fost greu pentru mine să fac acest pas, deoarece l-am făcut în mijlocul pandemiei, când totul era la pământ în România. (…) Atunci mi-am luat inima în dinți și am decis ce este mai bine pentru viitorul fetițelor mele. Nu mi-a păsat nicio secundă că las în urmă 23 de ani de televiziune. Pot oricând să iau totul de la început în orice colț din lume aș trăi. Nimic nu este mai important decât să îmi văd copiii bine și fericiți. (…) Locuim în partea de nord a Londrei, într-o zonă superbă, linșitită, avem trei parcuri lângă noi, lacuri, păsări și multă verdeață.”, a mărturisit aceasta.

Rocsana Marcu duce o viață de lux peste hotare și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze inedite. Vedeta se bucură de succes în afaceri și se declară o femeie fericită și împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *