Rocsana Marcu a fost criticată după ce a pozat în Playboy. „Nu este nicio rușine, recunosc că am fost la psiholog…”

09 mart. 2022, 10:43
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai provocatoare apariții din lumea mondenă, Rocsana Marcu, a fost criticată după ce a pozat în Playboy. Focoasa vedetă a făcut furori cu pictorialele sexy în celebra revistă pentru bărbați însă aceasta are parte și în prezent de replici dure din partea unora deoarece s-a lăsat fotografiată de mai multe ori în ipostaze îndrăznețe.

Dincolo de controversele provocate în showbiz-ul românesc, aceasta se bucură de celebritate. Recent, Rocsana Marcu a luat o decizie care i-a schimbat viața. Multă lume se întreabă cu ce se ocupă vedeta de când nu mai apare la tv.

Rocsana Marcu, criticată pentru că a pozat în celebra revistă Playboy

Rocsana Marcu este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton. Vedeta a făcut furori încă de la primele apariții în lumea mondenă cu formele voluptoase și atitudinea îndrăzneață. Cu un fizic de invidiat, Rocsana Marcu a acceptat propunerea celebrei reviste pentru bărbați și a pozat de mai multe ori în Playboy.

Pictorialele îndrăznețe i-au adus și mai multă celebritate, însă nu au lipsit nici replicile dure ale unora după ce vedeta a pozat goală. Rocsana Marcu se afișează și în prezent în ținute sexy și pune pe jar inimile bărbaților. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să își etaleze formele perfecte, spre încântarea publicului masculin.

Rocsana Marcu a fost de câteva ori protagonista unor controverse în spațiul public, având în vedere relațiile amoroase tumultuoase. Aceasta a fost la un pas de depresie, însă a reușit să depășească momentele grele și criticile celor din jur.

,,Nu este nicio rușine, recunosc că am fost la psiholog. Mă mai apucă depresia din când în când, am și eu frământări. Acum mă gândesc numai la copiii mei.”, a declarat în urmă cu ceva vreme frumoasa vedetă.

În prezent, Rocsana Marcu se bucură de succes în afaceri și este extrem de activă pe rețelele de socializare unde postează fotografii în ipostaze inedite. O apariție sexy în mediul online este și celebra prezentatoare Gabriela Cristea, care a pozat și ea în revista Playboy la începutul carierei sale în televiziune.

Printre vedetele din showbiz-ul autohton care au acceptat să pozeze nud în revista pentru bărbați este și actrița Ioana Ginghină, dar și Claudia Pătrășcanu, care regretă pictorialul incendiar deoarece i-a afectat profesia artistică.

În schimb, frumoasa Andreea Antonescu își surprinde mereu fanii cu fotografii în care apare goală, la fel ca Raluca Dumitru, care se afișează în ipostaze nud pe rețelele de socializare. În atenția publicului se află și Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, care a uimit cu poze inedite în mediul online.

Cu ce se ocupă frumoasa vedetă de când nu mai apare la tv

Rocsana Marcu i-a surprins pe admiratori, dar și pe colegii de breaslă după ce și-a încercat norocul în afaceri. Vedeta a luat o decizie care i-a schimbat viața și în prezent are o profesie care îi aduce sume impresionante în conturi.

Aceasta s-a mutat în Londra și lucrează la o agenție imobiliară de renume. Vedeta este faimoasă peste hotare și se mândrește cu succesul său. Rocsana Marcu vinde locuințe de lux și este extrem de apreciată în domeniul imobiliar, reușind să adune o avere considerabilă într-un timp foarte scurt.

,,E adevărat că voi da curând spre vânzare o casă de 2 milioane, dar mai durează să o lansez pe piață, la vânzare. În momentul de față am la vânzare niște proprietăți de câteva milioane de lire, mai precis, de vreo 5 milioane de lire.”, a declarat aceasta.

Rocsana Marcu se mândrește cu noua profesie și se declară o femeie împlinită alături de fiicele ei.

,,Imobiliarele reprezintă o tranziţie bună pentru mine, pentru că pot întâlni oameni şi sunt foarte bună la construit relaţii. Chiar dacă am fost prezentatoare de televiziune de la 18 ani şi cântăreaţă de la 14 ani, nu m-am simţit niciodată confortabil cu celebritatea (cel puţin, de când am devenit mamă). Ştiu că meseria asta presupune să păstrez confidenţialitatea informaţiilor pe care le primesc de la clienţii mei şi respect asta. Fiicele mele sunt mai mult decât încântate pentru alegerea pe care am făcut-o, aceea de a fi agent imobiliar, şi îmi spun cât sunt de fericite că am în sfârşit o slujbă potrivită.”, a mărturisit vedeta.

Rocsana Marcu a făcut furori pe vremea când a pozat în Playboy, dar în prezent s-a retras din televiziune și se bucură de succes în afaceri. Aceasta a plecat din România și și-a schimbat profesia, fiind renumită peste hotare în domeniul imobiliar. Vedeta se bucură de viață alături de familie și arată spectaculos.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *