Prima pagină » Magazin » Rochiile de ocazie ideale la care ai visat de ceva timp sunt la doar un click distanţă
Rochiile de ocazie ideale la care ai visat de ceva timp sunt la doar un click distanţă

Rochiile de ocazie ideale la care ai visat de ceva timp sunt la doar un click distanţă

06 nov. 2019, 14:50,
în Magazin

Daca te-ai saturat sa umbli prin magazine si sa nu gasesti rochia de ocazie perfecta pentru evenimentul la care urmeaza sa participi, te intelegem! Stim cat este de frustrant sa iti doresti o rochie speciala si in schimb sa gasesti doar rochii care iti depasesc cu mult bugetul sau care nu te avantajeaza complet. 

Din fericire, avem solutia ideala pentru tine: alege rochii de ocazie dintr-un magazin online si vei fi impresionata de ceea ce vei primi acasa, prin curier, fara sa depui prea mult efort. Ai sute de modele dintre care poti alege, la preturi avantajoase. Nu ne crezi? Ti-am pregatit cateva sugestii de rochii aparute recente. Speram sa iti placa! 

O rochie ideala pentru sezonul rece, chiar si pentru o petrecere de Craciun este Rochia MBG gri de ocazie midi conica din stofa cu broderie si aplicatii florale. De ce spunem ca este ideala pentru Craciun? Datorita culorii si aplicatiilor, care ne poarta intr-un tablou de iarna, in care poti fi chiar tu ,,Craiasa Zapezilor”. Rochia este midi si are o croiala conica. Prezinta un decolteu deosebit de elegant, in V si lasat pe umeri. Bustul este brodat si are aplicatii delicate de dantela, care se regasesc si pe manecile trei sferturi, din tulle delicat. Ne-am indragostit de rochia aceasta si suntem convinsi ca o sa iti placa si tie! 

Daca iti doresti o rochie lunga, ideala pentru perioada aceasta, atat din punct de vedere al cromaticii, dar si al culorilor, iti sugeram Rochia lunga de seara din satin verde cu broderie. Aceasta prezinta o despicatura pe picior, talia este accentuata de un cordon lat detasabil, maneca este tip barcuta, iar bustul este buretat, realizat din tulle cu broderie.  

Pentru o ocazie speciala, unde vei fi in centrul atentiei, iti recomandam spectaculoasa Rochie Atmosphere bordo de ocazie lunga cu fusta scurta din dantela si maneca trei sferturi. Are un croi de printesa si cu siguranta vei impresiona cu ajutorul ei. Are o textura din satin si dantela. La baza, este o rochie scurta, care iti va pune in evidenta picioarele, insa pe deasupra se gaseste o fusta din satin, intr-o culoare eleganta. Talia este accentuata de o banda de satin. Nu ai cum sa nu ramai impresionata de rochia aceasta! 

Iti doresti o rochie neagra? Una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face, ar fi sa iti indrepti atentia spre Rochia MBG neagra de ocazie trei sferturi conica din tul brodat cu maneca cu volan asimetric. Are un croi conic, ce o sa iti puna in evidenta silueta si o lungime midi, care o sa ii asigure un plus de eleganta si de mister, facand-o potrivita pentru o multime de evenimente. Partea superioara a rochiei este cu siguranta punctul principal de atractie: decolteul in forma de inima acoperit de tulle si manecile cu volane asimetrice sunt tot ce ai nevoie pentru a iesi in evidenta in mod placut. 

Si ultima propunere, dar nu cea din urma, o rochie cu un aspect proaspat, dar care isi pastreaza eleganta: Rochia Atmosphere galben deschis de ocazie midi cambrata din tafta si tul brodat. Daca iti doresti o rochie care sa te inveseleasca si in care sa arati excelent, aceasta este cea mai buna alegere! Este realizata din tafta si tulle brodat, iar talia iese in evidenta datorita curelei tip corset, decorata cu pietricele stralucitoare. 

Care dintre aceste rochii ti-au placut cel mai mult? 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`