Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rochii de seară pentru femei plinuțe și scunde. Trucuri pentru o apariție la patru ace

Rochii de seară pentru femei plinuțe și scunde. Trucuri pentru o apariție la patru ace

25 sept. 2023, 15:39,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Alegerea unei rochii de seară pentru femei plinuțe și scunde trebuie să fie în acord cu preferințele și gusturile personale. Merită amintit că atunci când mergi la un eveniment în sezonul cald (vara, primăvara), ar trebui să alegi o ținută din țesături ușoare. Este nepotrivit să porți o rochie groasă, chiar dacă este scurtă și largă. Același principiu trebuie urmat și atunci când alegi rochiile de seară în sezonul rece.

Atunci când alegi rochii de seară, ar trebui să te concentrezi pe punctele tale forte. Picioarele lungi și zvelte pot fi scoase în evidență purtând o rochie de seară scurtă în față și lungă la spate.

Modele de rochii de seară pentru femei plinuțe și scunde

Atunci când ai un corp cu forme voluptoase, alegerea unei rochii elegante poate deveni o provocare. Este important de reținut că dacă ai o siluetă cu forme pronunțate ar trebui să te orientezi spre culori vibrante și să eviți tonurile pastelate și bejul. O femeie plinuță va arăta mult mai frumos într-o culoare de tip bijuterie, care atrage imediat atenția.

Un alt sfat este să acorzi atenție rochiilor de seară cu talie înaltă. Acest lucru te va ajuta să ascunzi colăceii din talie, în cazul în care nu este o zonă cu care te simți confrotabil. De asemenea, o rochie teacă clasică, cu mâneci scurte și cu lungimea deasupra genunchiului este ideală pentru o siluetă mai plină. În cazul în care vrei să maschezi zona brațelor, o pelerină ușoară pe umeri sau o eșarfă de mătase va fi aliatul tău, fiind totodată și o alegere foarte cochetă.

Rochiile scurte sunt o alegere bună doar în cazul î care ai niște picioare cu care te mândrești, dar dacă scopul tău este să îți alungești silueta, atunci optează pentru modelele de rochii maxi. De asemnea, evită rochiile fără formă dacă încerci să obții o siluetă mai subțire. Rochiile tip sac nu avantajează din niciun punct de vedere siluetele scunde, căci vei părea înecată în bucata de material.

Importanța decolteului și cum putem echilibra silueta

Tăietura decolteului poate afecta foarte mult aspectul final, iar orice haină cu guler înalt este recomandat a fi evitată de către femeile scunde și plinuțe. Decolteurile adânci sunt mai măgulitoare și cea mai bună alegere dacă vrei să pari mai înaltă. De asemenea, omiteți decolteurile pătrate și optați pentru cele în V. Un articol de îmbrăcăminte care îndrumă ochiul să privească pe verticala siluetei este cu siguranță mai măgulitor. Dar liniile dure, precum cele ale unui decolteu pătrat, îți for scurta vizual trunchiul. Așadar, alegeți un decolteu în V sau unul decupat. Decolteurile în V sunt măgulitoare pentru toate tipurile de corp și alungesc silueta, adăugând câțiva centimetri în plus.

Unul dintre cele mai comune sfaturi este să alegi o rochie într-o singură culoare. Acest truc optic nu dă greș niciodată, indiferent dacă porți mărimea M, XL sau 2XL. Potrivirea părții superioare cu cea inferioară creează o linie elegantă neîntreruptă care alungește, fără a atrage atenția spre centru. Funcționează pentru orice culoare, dar în special cu negru sau alb.

Ascunde-ți burtica purtând o jachetă deschisă care se termină în zona cea mai amplă a stomacului. Acest truc funcționează ca niște cortine de teatru, reducând lățimea corpului. Alege o jachetă sau un sacou care pot fi purtate în interior. Poți opta pentru o jachetă, un blazer, o vestă sau o cămașă tip sacou. Important este ca piesa aleasă în acest scop să aibă structură, linii și tăieturi clare și să fie în armonie cu rochia de seară pentru femei plinuțe și scunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024