Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rochii de nuntă pentru femei plinuțe. Sfaturi pentru o alegere inspirată

Rochii de nuntă pentru femei plinuțe. Sfaturi pentru o alegere inspirată

15 sept. 2023, 15:10,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Sezonul nunților în România este oficial deschis! Alegerea rochiei perfecte poate fi simplificată dacă știi spre ce anume trebuie să te uiți. Din fericire, există multe rochii de nuntă pentru femei plinuțe pe care le poți purta și la alte ocazii speciale. Fiecare dintre aceste modele te vor face să arați grozav atât la ceremonie, cât și noaptea, pe ringul de dans. Pentru a te ajuta, am adunat câteva stiluri de rochii potrivite pentru femei plinuțe cu care nu vei da greș.

Rochii de nuntă pentru femei plinuțe, în forma literei A

Rochia în formă de A are o linie formală clasică, măgulitoare, iar numele acestui stil provine de la linia elegantă care se îngustează în partea de sus, spre talie și devine ușor evazată în partea de jos, ajungând să arate asemenea literei A. O astfel de alegere flatează toate tipurile de siluetă. Rochiile de seară în formă de litera A minimizează șoldurile, fapt ce le face perfecte pentru corpul cu siluetă de pară. Acestea accentuează talia, mai ales dacă ai formă de clepsidră, și echilibrează proporțiile dacă ai un corp în formă de triunghi, cu umerii mai lați. În același timp, acest stil creează rotunjimi în cazul unei siluete drepte (gândiți-vă la corpul dreptunghiular).

Rochiile romantice “de bal”

Niciun alt stil de rochie de seară nu spune o „poveste” mai romantică. Cine se poate împotrivi unei rochii de prințesă care poate fi purtată doar la o ocazie specială? Corsetul strâns care evidențiază talia, și din care curge o fustă voluminoasă, căptușita cu multe straturi pe crinolină, te va face să te simți ca într-o poveste. Designul rochiei de prințesă flatează în general corpurile bine proporționate, precum este cel în formă de clepsidră, și ascunde șoldurile late ale unui corp în formă de pară. Iar dacă ai siluetă de triunghi inversat, corsetul te poate ajuta să scoți în evidența zona bustului.

Rochia în stil Emper

Ești o fire romantică iar eroinele istoriei îți servesc ca sursă de inspirație? Atunci o rochie de seară în stil Emper este alegerea perfectă pentru tine. Liniile clasice prezintă o talie înaltă, cusuta direct sub bust, care apoi se revarsă într-o fustă lungă și lejeră, fără a te strânge la mijloc. Acest model oferă confort în zona taliei, și alungește silueta în cazul persoanelor scunde care încearcă să mascheze acest aspect. Pieptul va fi pus în evidență, astfel că trebuie să vă asigurați că se așază perfect în această zonă. Neavând o talie definită, aceasta este una dintre cele mai confortabile alegeri.

Rochia tip sirenă

Există ceva atât de feminin și misterios la o rochie de seară de tip sirenă. Cine poate rezista unei rochii bine ajustate care îți evidențiază talia și șoldurile, iar apoi, spre genunchi, cade în valuri precum o coadă de pește? Această rochie conferă un aspect voluptos, demn de covorul roșu. Măgulește persoanele înalte, care au proporții echilibrate, și ajută la crearea unei siluete de tip clepsidră. Pe o siluetă de tip pară, aceasta vă accentua șoldurile. Te sfătuim să optezi pentru șireturi la spate în loc de închidere cu fermoar. Daca iți dorești să arați cu adevărat impecabil, te sfătuim să porți lenjerie modelatoare sub aceste rochii de nuntă pentru femei plinuțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024