Prima pagină » Economic Local » Robert Zamisnicu, fiul primarului din Probota, s-a căsătorit cu fiica unui latifundiar din Iași. „Nunta va fi peste două săptămâni”

Robert Zamisnicu, fiul primarului din Probota, s-a căsătorit cu fiica unui latifundiar din Iași. „Nunta va fi peste două săptămâni”

27 sept. 2022, 02:00, 2 ,
Raluca Costin în Economic Local

Robert Zamisnicu, fiul primarului din comuna Probota, s-a căsătorit cu Adina Andreea Rusu, care provine dintr-o familie cunoscută de agricultori. Cei doi tineri au făcut cununia civilă, iar peste două săptămâni va fi nunta, cu sute de invitați, la Hotel Capitol

Robert și Adina au unit două familii înstărite, Zamisnicu și Rusu. Prima familie este de legumicultori și politicieni, a doua, de agricultori. Robert Zamisnicu este fiul primarului din comuna Probota și este unul dintre cei mai cunoscuți legumicultori din localitate, care a reușit să dezvolte afacerea familiei. Adina Andreea Rusu este fiica unui cunoscut fermier din Trifești, Ioan Rusu, care se ocupă de mii de hectare de terenuri agricole. Cei doi tineri sunt prieteni din copilărie și au o relație de câțiva ani. Pentru că erau logodiți din anul 2018, au vrut să își unească destinele cât mai repede. Cununia civilă a avut loc în comuna Probota, din Iași, iar mirii au fost cununați de primarul comunei, socrul mare. Acesta a postat pe Facebook fotografia cu cei doi tineri proaspăt căsătoriți și spune că în curând va fi și nunta.

„Pentru mine e emoționant să fiu socrul mare. A fost emoționant și la cununia civilă. Nunta va fi peste două săptămâni și abia așteptăm evenimentul”, susține primarul din comuna Probota, Constantin Zamisnicu.

Fiul primarului din Probota s-a căsătorit cu logodnica sa

Proaspăta doamnă Zamisnicu a purtat o rochie tip sacou, cu umeri realizați din macrame, iar mirele a avut un sacou albastru și pantaloni bej. La cununia civilă au participat prietenii și rudele celor doi tineri. Nunta va avea loc la Hotel Capitol și se așteaptă ca fermieri cunoscuți din Iași, politicieni și oameni de afaceri să fie prezenți la petrecere, întrucât atât socrul mare, cât și socrul mic au relații importante în mediul politic. Atât Robert, cât și Adina au studii în domeniul agricol și și-au ajutat părinții să dezvolte afacerile. De exemplu, Robert Zamisnicu a reușit să înființeze o asociație a tinerilor legumicultorilor care vând produsele în supermarketurile din Iași. Împreună cu alți patru fermieri, Robert s-a asociat și a înființat o cooperativă cu banii acordați în cadrul GAL-ului Valea Prutului. În ultimele, luni nunțile VIP au fost tot mai frecvente în Iași.

Dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase, a petrecut până în zori alături de soția sa, Carmen.

Nunți VIP, organizate în Iași

O altă nuntă VIP a avut loc la un club de fițe, din Iași. Marian Olteanu, omul de afaceri care deține crama Gramma, s-a căsătorit cu una dintre cele mai frumoase avocate din Iași, Daniela Jorea. Cei doi au o relație frumoasă de ceva timp, iar recent s-au hotărât să-și unească destinele. După oficierea căsătoriei, mirii au petrecut la un club de fițe din zona Ciric. Evenimentul a fost unul privat, restrâns, însă invitații au „scăpat” în spațiul public poze cu mirii.

Pe de altă parte, Robert, fiul primarului din Probota, și Andreea, fiica fermierului Rusu, au vrut să facă nunta în pandemie, dar au amânat-o pentru acest an.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *