Prima pagină » Actualitate » Robert Turcescu, atac devastator la adresa lui Klaus Iohannis, în legătură cu summitul referitor la schimbările climatice: Eu vin dintr-o țară in care, atunci când voi mâncați carne roșie, noi mâncam oase de pui fierte! Serbam in fiecare zi Ziua Pământului că se lua curentul electric – VIDEO
Robert Turcescu, atac devastator la adresa lui Klaus Iohannis, în legătură cu summitul referitor la schimbările climatice: Eu vin dintr-o țară in care, atunci când voi mâncați carne roșie, noi mâncam oase de pui fierte! Serbam in fiecare zi Ziua Pământului că se lua curentul electric - VIDEO

Robert Turcescu, atac devastator la adresa lui Klaus Iohannis, în legătură cu summitul referitor la schimbările climatice: Eu vin dintr-o țară in care, atunci când voi mâncați carne roșie, noi mâncam oase de pui fierte! Serbam in fiecare zi Ziua Pământului că se lua curentul electric – VIDEO

05 nov. 2021, 11:51,
BZI.ro, în Actualitate

Jurnalistul Robert Turcescu lansează un atac la adresa lui Klaus Iohannis. Prezent in platoul unei televiziuni, Turcescu a oferit un exemplu de intervenție pe care președintele ar fi trebuie să il aibă la summitul schimbărilor climatice din Scoția. Jurnalistul a precizat faptul că românii făceau economie zi de zi pentru că, in locul cărnii roșii mâncau oase de pui și își făceau temele la lumânare pentru că nu aveau curent electric.

Vă aducem aminte faptul că președintele Klaus Iohannis a fost prezent la un summit în Scoția unde s-a discutat despre schimbările climatice și despre măsurile pe care fiecare țară trebuie să le ia pentru a deveni nepoluante.

Robert Turcescu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis! În timp ce restul lumii consuma carne roșie, românii mâncau oase de pui fierte

Robert Turcescu a oferit o declarație surprinzătoare in momentul in care, in cadrul unei emisiuni s-a discutat despre summitul pe schimbări climatice. Turcescu consideră că președintele Klaus Iohannis trebuia să ia cuvântul si să le spună celor prezenti lipsurile cu care s-au confruntat românii. Așadar, în timp ce restul lumii mânca, la discreție, carne roșie, conaționalii mâncau oase de pui fierte:

L-am auzit pe un om care spunea să nu mai mancam carnea de vită pentru că vaca poluează. Dacă as fi fost președintele Klaus Iohannis unde se discuta chestia asta as fi luat cuvântul si as fi spus

Băi băieți, tovarăși, dragi prieteni. Eu vin dintr-o țară in care vreme de 40 de ani, când voi mâncați carne roșie că aveați carne roșie, ăștia ai mei nu au mâncat carne roșie pentru că o exportau la voi, toată carnea roșie ajungea la voi. Ai noștri mâncau adidași de porc, din când in când și oase de pui fierte. Carnea roșie era la voi. Noi ar trebui să beneficiem de certificate verzi in contul celor 40 de ani in care nu am mâncat carne roșie, când la voi in case era 20 și ceva de grade, era bine, că vă încălzeați, nouă ne tăia curentul. a menționat Robert Turcescu.

Românii serbau în fiecare zi Ziua Pământului pentru că nu aveau curent electric

Turcescu a vorbit și despre faptul că românii nu aveau acces nonstop la curent electric și că este nejustificat ca unor tări care au făcut economie timp de 40 de ani să li se ceară să renunțe la mai multe lucruri. Așadar, conaționalii noștri serbau în fiecare zi Ziua Pământului pentru că se intrerupea curentul electric:

Noi eram de atunci premergători ai acestei idei cu economica. Voi faceți odată pe an Ziua Pământului în care opriți curentul o oră. La noi, vreme de zeci de ani s-a oprit curentul în toată țara. Ne făceam lecțiile la lampă, lumânare. Aș continua cu această chestiune, repet, când voi aveați multe grade în case, la mine in dormitor pe vremea când aveam 10 ani, scoteai aburi, mă! Când voi conduceați ce mașini doreați, și vă urcați în ce avioane doreați, românul nu zbura, românul nu avea benzină pentru că se circula cu soț și fără soț.

Românii reciclau dinaintea europenilor sau americanilor

Un alt subiect abordat de Robert Turcescu este acela al reciclării. Așadar, elevii români aveau cotă de hârtie, carton sau sticlă la școală, in acest fel reciclând dinaintea europenilor sau americanilor:

Mai multe decât atât, voi ați descoperit acum că voi colectați selectiv, păi bă, eu, președintele României, și generația mea aveau cotă de mers la școală cu cartoane, ziare, cu sticle. Aș tine-o în felul ăsta! Atunci ar cădea pe gânduri și ar spune că nu este numai cazul României, cam tot blocul ala comunist, săracii au dus-o. a conchis Robert Turcescu

Vă aducem aminte faptul că președintele Klaus Iohannis a participat la un summit în Scoția unde s-a vorbit despre schimbările climatice și despre măsurile pe care toate țările trebuie să le ia pentru a evita o evoluție nefavorabilă din punct de vedere meteo.

În cadrul summitului a fost semnat un acord climatic de 190 de țări. India și-a luat angajamentul ca până în 2070 să devină verde, în condițiile în care este cel mai mare producător de cărbune din lume.

sursă video

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *