Prima pagină » Actualitate » Robert riscă să ajungă pe străzi! „Sunt un băiat cu apucături femininine!“ – VIDEO
Robert riscă să ajungă pe străzi! „Sunt un băiat cu apucături femininine!“ - VIDEO

Robert riscă să ajungă pe străzi! „Sunt un băiat cu apucături femininine!“ – VIDEO

17 nov. 2023, 08:31,
în Actualitate

Robert riscă să ajungă pe străzi pentru că vorbește despre drepturile persoanelor ce aparțin de comunitatea LGBTQ+, iar părinții săi nu sunt de acord cu acest lucru. Robert este un tânăr care a reușit să își construiască o carieră în online, acesta activând pe platforma TikTok, acolo unde este urmărit de peste 132.000 de oameni.

Robert riscă să ajungă pe străzi!

Influencerul Robert este unul dintre tinerii care au reușit să își creeze o comunitate unită pe platforma TikTok. Acesta postează constant videoclipuri în care le arată oamenilor ce își cumpără, vorbește despre drepturile persoanelor ce aparțin de comunitatea LGBTQ+, însă, cel mai cunoscut este datorită storytime-urilor sale.

Robert a povestit, într-o postare recentă, pe rețelele de socializare cum familia lui își dorește să îl evacueze din casă din cauza conținutului pe care el îl postează pe TikTok.

„Eu sunt Robert, nu sunt Roberta, nu sunt Marița. Sunt un băiat cu apucături feminine. Ideea este în felul următor: o să îmi fie atacat actul de moștenitor și, la aportul familiei mele, să evacuez apartamentul. Mama mea este împotriva acestui lucru, nu o să lase să se întâmple așa ceva.. Singurul mod prin care eu aș putea rămâne în locuință este ca eu să mă opresc din a face TikTok, din a activa pe această platformă, să-mi cer scuze în direct că mi-am făcut familia de râs. Acest lucru nu o să se întâmple niciodată!”, a spus el.

Încurajări din partea celor care îl urmăresc

Reacțiile la postarea influencerului nu au întârziat să apară.

„Cred că trebuie să audă și ei povestea lui Aris, poate le intră mintea în cap și învață să nu mai constrângă pe cineva să facă ce vor ei“ / „De-asta nu îmi plac mie oamenii ăștia. Respect Robert!“ / „Atâta timp cât tu legal moștenești locuința nu au dreptul să facă așa ceva, ia-ți un avocat bun și ulterior dă-i și în judecată pentru defăimare“ / „Tu ești o persoană minunată, cu un suflet frumos, chiar dacă nu te cunoșteam cu adevărat. Ești persoana care ne face să râdem mereu și să ne simțim“ / „EȘti liber să faci în viață tot ceea ce te face fericit și stai liniștit moștenirea nu se atacă“, au fost doar o parte dintre mesajele primite de Robert la postarea sa.

Au fost, însă, și persoane care i-au transmis că părinții lui pot să facă ce vor cu casa deoarece este a lor.

„Dacă am înțeles eu bine… e casa părinților… așadar, fac ce doresc dumnealor cu ea… ca și tine…și ei au dreptul să decidă!“, i-a spus Larisa Lorena.

Influencerul Robert riscă să ajungă pe străzi pentru că vorbește despre drepturile persoanelor ce aparțin de comunitatea LGBTQ+, iar părinții săi nu sunt de acord cu acest lucru. Tocmai din acest motiv, Robert se teme să nu fie dat afară din casă de părinți.

 

@777robert.i♬ sunet original – 777robert

Comentarii
  • ti-ar trebui sa fii dat cu capul de pereti , poate ai creier in cap sau in pantaloni ?! Ce ocupatie ai? Cum iti castigi existenta bre …fara creier !!!!!!!!!!!!!! Maica-ta ar trebui sa te zzzgaltaie ,

  • astuia nu i dau mumu, ca i place dupa

  • voi observati in ce directie mergem ? copiii nostri, vor avea printre ei, astfel de corcituri cu apucaturi feminine, criminale etc. Apucaturile sunt normale, pentru o romanie normala, nu ?

  • de ce nu te-ai lăsat așa cum te-a creat Dumnezeu, că ești mascul, așa te-a născut, nu să-l ignori crezândute tare și mare. Acum începi să chițcăi cu lacrimi tardive…în zadar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024