Prima pagină » Actualitate » Robert Negoiță a fost diagnosticat cu coronavirus! Ce spune primarul Sectorului 3 din Bucureşti
Robert Negoiță a fost diagnosticat cu coronavirus! Ce spune primarul Sectorului 3 din Bucureşti

Robert Negoiță a fost diagnosticat cu coronavirus! Ce spune primarul Sectorului 3 din Bucureşti

26 aug. 2020, 15:03,
George Cristian în Actualitate

Robert Negoiță a fost diagnosticat cu coronavirus. Primarul din Sectorul 3 al Bucureştiului a explicat, într-o postare publicată pe o reţea de socializare faptul că în urma unei testări a rezultat că este pozitiv la infectarea cu COVID-19.

Robert Negoiță a fost diagnosticat cu coronavirus

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, primarul Sectorului 3 din Bucureşti, Robert Negoiță, a menţionat că în urma unei testări efectuate s-a confirmat faptul că are coronavirus. În urma unor simptome apărute, primarul a fost să se testeze:

„Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.

Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!

Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, scrie Negoiță pe Facebook.

Un lider PNL a fost diagnosticat cu coronavirus

Anunţul a fost făcut de Ionuţ Iuga pe o reţea de socializare. În mesajul publicat, fostul secretar de stat a anunţat că a fost diagnosticat cu COVID-19 şi că îi sfătuieşte pe cei care au intrat în contact direct cu el să se adreseze către cel mai apropriat DSP. În continuarea postarii, liderul liberal anunţa faptul că subiectul nu ar trebui politizat ci tratat cu maximă seriozitate. Acesta explica faptul că va fi în continuare alături de colegi prin intermediul tehnologiei:

„Dragii mei prieteni, doresc să vă aduc la cunoştinţă că am fost declarat pozitiv pentru SARS-COV2 în urma unui test PCR-CT. Nu am simptome, am început deja tratamentul. Îi rog pe cei care au intrat în contact cu mine în ultimile zile să se adreseze DSP sau UPU în cazul în care au simptome specifice. Vă rog din suflet să nu politizaţi această situaţie şi să ne comportăm responsabil în faţa acestei boli, care ne dă vieţile peste cap. Voi fi alături de colegii mei prin intermediul tehnologiei, voi continua să lucrez de acasă în zilele ce urmează, până când tratamentul va elimina virusul şi mă voi putea întoarce la viaţa normală de dinainte de acest nefericit incident. Sănătate multă vă doresc! Aveţi grijă de voi!”, a scris pe pagina sa de Facebook liberalul Ionuţ Iuga, potrivit news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *