Prima pagină » Local » „Robert de Niro”, trimis în judecată la Iași! Sorin Bulgaru, bărbatul care s-a dat drept renumitul actor, este acuzat de trafic de droguri!

„Robert de Niro”, trimis în judecată la Iași! Sorin Bulgaru, bărbatul care s-a dat drept renumitul actor, este acuzat de trafic de droguri!

02 iul. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Sorin Bulgaru, bărbatul care s-a dat drept renumitul actor Robert de Niro, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Iași. Anchetatorii îl acuză pe acesta de trafic de droguri de mare risc în formă continuată. Asta, după ce individul a fost prins în flagrant cu o cantitate impresionantă de droguri

„Robert de Niro”, trimis în judecată la Iași! Sorin Bulgaru, bărbatul care s-a dat drept renumitul actor, este acuzat de trafic de droguri! Astfel, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Sorin Bulgaru (55 de ani). Individul este acuzat de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.
Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și inculpatul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Sorin Bulgaru, prins în flagrant cu droguri asupra sa

Sorin Bulgaru, recidivist, a fost prins în flagrant de oamenii legii, având o cantitate impresionantă de droguri asupra lui. În urmă cu câteva săptămâni, procurorii DIICOT Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore a celui care, în trecut, s-a dat drept actorul Robert de Niro, pentru trafic de droguri. Anchetatorii au propus ulterior arestarea preventivă a individului.
Tribunalul Iași a admis propunerea formulată de DIICOT și judecătorii au dispus arestarea lui Sorin Bulgaru pentru 30 de zile. Procurorii DIICOT Iași au intrat pe firul „afacerii” în urma unor informații pe care le-au primit de la investigatori sub acoperire.

„Inculpatul S.B. a deținut în vederea comercializării o cantitate mare de comprimate de tip ecstasy (MDMA). Acesta ar fi fost interesat de identificarea unor posibili clienți cărora să le poată comercializa angro aceste comprimate. Procurorii DIICOT Iași, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce acesta avea asupra sa 1.373 de comprimate ecstasy. Acesta intenționa să le comercializeze”, au precizat procurorii DIICOT Iași.

Sorin Bulgaru, prins cu droguri în valoare de aproximativ 100.000 de lei

Procurorii DIICOT Iași au mai afirmat că oamenii legii au efectuat și o percheziție domiciliară. În urma acesteia au mai fost ridicate 15 grame de fragmente de comprimate ecstasy, aproximativ 24 de grame de pulbere și fragmente de comprimate de ecstasy și un telefon mobil.
Surse judiciare au menționat că, pe „piața neagră”, un comprimat ecstasy are o valoare cuprinsă între 50 și 80 de lei. Astfel, recidivistul ieșean Sorin Bulgaru, care s-a dat drept Robert de Niro, ar fi avut asupra sa droguri în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei.
În urmă cu aproximativ un deceniu, Sorin Bulgaru a fost acuzat că i-a furat identitatea renumitului actor Robert de Niro pentru a obține credite bancare.

Efectele consumului de comprimate ecstasy

În ultimii ani, tot mai mulți tineri din Iași au devenit dependenți de consumul de droguri. Comprimatele de tip ecstasy au intrat masiv pe piața internă în ultimul deceniu. Acest gen de comprimate au fost aduse în principal din țări din Vestul Europei, precum Olanda, Spania sau Germania.
Numele științific atribuit ecstasy-ului este MDMA (metilen-dioxid-metilamfetamina). Acesta este un drog psihoactiv sintetic, cu proprietați asemănătoare amfetaminelor stimulante. MDMA a devenit foarte popular în rândul tinerilor, fiind consumat în cluburi sau la petreceri.
Substanța MDMA acționează prin creșterea activității a 3 neurotransmițători: serotonina, dopamina și norepinefrina.

Totodată, comprimatele de ecstasy pot avea orice culoare. În general, acestea sunt marcate cu un logo sau cu desene. Printre efectele pe termen scurt se numără euforia, empatia și energia fizică ridicată. Potrivit specialiștilor, o persoană care consumă acest drog va părea prietenoasă și hiperactivă. Efectele secundare care pot apărea sunt confuzia, depresia, tulburările de somn și anxietatea.
Acum, urmează ca judecătorii din cadrul Tribunalului Iași să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu Sorin Bulgaru, recidivistul de 55 de ani acuzat de trafic de droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *