Prima pagină » International » Rob Lowe dezvăluie viața promiscuă de la Hollywood. Actorul a avut o aventură „pe scurt” cu Demi Moore 

Rob Lowe dezvăluie viața promiscuă de la Hollywood. Actorul a avut o aventură „pe scurt” cu Demi Moore 

24 oct. 2024, 17:58,
Simona Ciobanu în International

Rob Lowe a dezvăluit că a avut o scurtă aventură cu Demi Moore în timpul anilor ’80, pe când făceau parte din celebrul grup „Brat Pack”.

În cadrul episodului de marți al podcastului „Let’s Talk Off Camera” cu Kelly Ripa, aceasta l-a întrebat pe Lowe despre dinamica grupului:

„Te-ai îndrăgostit de ea? V-ați întâlnit? A fost totul doar o mare distracție?”

Lowe, în vârstă de 60 de ani, a răspuns cu umor, menționând că „a fost ca o mare orgie sexuală” printre actorii din „St. Elmo’s Fire”, dar a adăugat că el și Moore au avut doar o relație de scurtă durată.

Actorul Rob Lowe a avut o aventură cu Demi Moore

Lowe a rememorat și logodna lui Moore cu colegul lor, Emilio Estevez, înainte ca aceasta să se căsătorească cu Bruce Willis în 1987. El a descris nunta lui Moore cu Willis drept „cea mai mare nuntă la care am fost până atunci”.

Reflectând asupra perioadei, autorul cărții „Love Life” a spus că era de așteptat ca tinerii actori să aibă relații între ei, adăugând: „De câte ori pui laolaltă tineri de 20 de ani, conexiunile sunt inevitabile”.

Lowe este căsătorit cu Sheryl Berkoff din 1991, în timp ce Moore și Willis, care au divorțat în 2000, au împreună trei fiice: Rumer, Tallulah și Scout.

În timpul podcastului, Lowe a menționat că încă ține legătura cu Moore printr-un grup de mesaje text și a vorbit despre posibilitatea unei continuări a filmului „St. Elmo’s Fire”. El a spus că toți actorii sunt entuziasmați și a explicat că o continuare a filmului ar putea explora teme legate de fericirea și provocările care vin odată cu înaintarea în vârstă.

Ultimele imagini cu Bruce Willis au îngrijorat-o pe fosta soție, Demi Moore

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum actrița Demi Moore, în vârstă de 60 de ani, a postat pe Instagram un videoclip de la ziua de naștere a fostului ei soț, care a fost sărbătorit de familie. Soția lui Bruce Willis, Emma, și fiicele acestuia – Rumer, Scout și Tallulah, au fost prezente la petrecere, împreună cu alți câțiva invitați. Întregul grup – inclusiv actorul din Die Hard – a cântat „La mulți ani”.

Bruce Willis părea să fie bine dispus, cântând cel puțin câteva cuvinte din cântec, discutând cu ceilalți petrecăreți și suflând în lumânările de pe plăcinta aniversară. În timp ce toată lumea cânta, el zâmbea, vorbea și făcea gesturi cu mâna.

La un moment dat, a părut să se împiedice ușor, pur și simplu pierzându-și echilibrul. S-a împiedicat din nou, după ce a depus un efort major pentru a sufla în cele câteva lumânări de pe tort. Întreaga familie a râs în momentul respectiv – inclusiv Bruce Willis. După ce cântecul s-a încheiat, toată lumea a strigat: „Hip Hip Hip Ura”, Bruce a fost îmbrățișat și sărutat de cei care au participat la mica petrecere.

Fanii s-au declarat îngrijorați după ce au văzut că lui Bruce Willis părea să-i lipsească unul dintre dinții din față. Nu este clar de ce și pare puțin probabil ca familia să dea explicații pe această temă, arată The Sun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 octombrie 2024
26 octombrie 2024