Prima pagină » Radio » Actualitate » Rita Mureșan susține că a comunicat cu mama sa. Este pentru a doua oară, de când aceasta a murit

Rita Mureșan susține că a comunicat cu mama sa. Este pentru a doua oară, de când aceasta a murit

13 feb. 2023, 10:10,
în Radio

Creatoarea de modă Rita Mureșan susține că a comunicat cu mama sa, pentru a doua oară de când aceasta a murit, în urmă cu aproape 10 ani. Vedeta a suferit mult în urma acestei pierderi, deoarece în acel moment ea își sărbătorea ziua de naștere. Mai mult, Rita Mureșan precizează că a apelat în mai multe rânduri la ședințe de spiritualitate care i-au oferit o altă viziune asupra vieții.

Mama Ritei Mureșan s-a stins din viață în urmă cu aproape 10 ani, iar din acel moment, pentru creatoarea de modă lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Astfel, a urmat o perioadă cu multă durere și suferință, dar și ședințe de terapie de acceptare a ideii că mama sa nu mai este lângă ea. Designera vestimentară crede foarte mult în energii și spiritualitate și nu de puține ori a declarat cum au ajutat-o ședințele de spiritualitate să vadă viața cu alți ochi.

Rita Mureșan susține că a comunicat cu mama sa

Mama creatoarei de modă a murit chiar în timp ce Rita Mureșan își sărbătorea ziua de naștere, la petrecere participând 500 de persoane. Evenimentul va rămâne viu în memoria ei, căci din acel moment, zilele de naștere nu au mai fost pline de bucurie ca până la acel moment tragic în care mama sa a trecut la cele veșnice.

În urmă cu ceva timp, Rita Mureșan a fost în Cipru, pentru o terapie prin viziune, numită ayahuasca. Vedeta susține că în cadrul acestei terapii a avut ocazia să discute cu mama ei decedată. De asemenea, creatoarea de modă a mers și în Peru, unde a luat parte la o altă ședință de terapie prin viziune.

Și aici susține că a luat legătura cu mama sa, pentru a doua oară. În cadrul podcastului „După faptă și răsplată”, moderat de Cristina Șișcanu, creatoarea de modă a dat detalii cu privire la cea de-a doua întâlnire cu mama ei. Rita a povestit cum a decurs cea de-a doua terapie și cum a fost pentru ea momentul în care și-a putut reîntâlni mama pentru a doua oară, după ce a plecat pe lumea cealaltă.

Rita Mureșan este foarte supărată pe mama ei

Cu privire la ședința spirituală din Peru, Rita Mureșan a povestit că atunci când și-a văzut mama era foarte supărată pe ea. Pe de o parte din cauza faptului că încă nu poate trece peste această pierdere, dar mai ales pentru faptul că a murit chiar de ziua ei.

„Eu am vrut să-i reproșez niște lucruri: «deșteapta familiei, nu ți-ai găsit altă zi să mori?» În plan conștient, trecuseră vreo patru ani sau cinci… Și i-am zis: «ce ți-a venit, mă femeie?» Și a zis: «păi ai deschis portarul și am vrut să plec și așa nu o să mă uiți niciodată».

Zic: «a, credeai că o să te uit. Te-ai învârtit în jurul zilei mele de naștere, ca de fiecare dată, de acum înainte când vine ziua mea de naștere să am o pietricică pe suflet». Oricum, nu mai suflu în lumânări de 9 ani și acum, la Milano, mi-am adus tortul cu lumânări și nu am suflat, le-am stins cu mâna. Dorințe îmi pun, nu e problemă”, a precizat Rita Mureșan, în cadrul podcastului amintit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *