Prima pagină » Cancan » Rita Mureșan își ascunde vârsta și atrage privirile tuturor. Vedeta este de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos

Rita Mureșan își ascunde vârsta și atrage privirile tuturor. Vedeta este de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos

12 iul. 2022, 10:32,
BZI.ro, în Cancan

Celebra creatoare de modă Rita Mureșan își ascunde vârsta și atrage privirile tuturor. Aceasta a reușit să scape de kilogramele în plus și i-a surprins pe mulți cu formele fără cusur. Fostul model a participat recent la un eveniment de modă și a făcut furori cu fizicul de invidiat. Vedeta este de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos și se remarcă de fiecare dată când apare în showbiz-ul autohton.

Rita Mureșan își ascunde vârsta și arată spectaculos

Rita Mureșan i-a surprins pe mulți cu ambiția sa deosebită. Creatoarea de modă și-a recuperat silueta de altădată după ce ani buni s-a luptat cu kilogramele în plus. Fostul model s-a confruntat și cu probleme de sănătate, însă a reușit să ajungă la forma fizică mult dorită. Vedeta a recunoscut că pe lângă o dietă echilibrată și un stil de viață snătos, de mare ajutor au fost și călătoriile.

Rita Mureșan s-a reinventat pe plan spiritual, dorind să își găsească echilibrul și liniștea, fapt pentru care a călătorit destul de mult.

,,Căutarea mea spirituală a început dinainte să moară mama mea, ca o pregătire pentru ce avea să urmeze… Când rămâi fără mamă, rămâi orfan. Călătoriile au fost foarte importante pentru mine, țări precum Brazilia, Peru India.

Când îți liniștești sufletul parcă se aliniază altfel energiile și ai o altă abordare, inclusiv asupra vieții, asupra mâncării, asupra oricărui alt lucru. Da, acum am sufletul liniștit. Eu întotdeauna am recunoscut, mi-a fost foarte greu când au plecat copiii de acasă, foarte greu.”, a declarat designerul vestimentar.

La vârsta de 49 de ani, Rita Mureșan se declară o femeie împlinită. Aceasta are o carieră de succes, iar în viața privată radiază de fericire alături de copii și de bărbatul care i-a cucerit inima.

Și frumoasa actriță Monica Davidescu arată spectaculos la vârsta sa. Artista se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. O altă vedetă din România care a slăbit foarte mult și are un look surprinzător este Monica Anghel. Aceasta a fost criticată pe vremea când era grasă, însă în prezent se mândrește cu o siluetă fără cusur.

Cum arată vedeta după ce a slăbit foarte mult

Rita Mureșan i-a surprins pe mulți când s-a afișat recent la un eveniment monden. Creatoarea de modă a atras multe priviri cu fizicul perfect și o ținută sexy care îi punea în evidență formele. Vedeta s-a luptat mai mulți ani cu kilogramele în plus însă a reușit să ajungă la greutatea dorită. Extrem de ambițioasă și optimistă, aceasta a demonstrat tuturor că nimic nu este imposibil.

,,Eu am spus tot timpul că am 23 de ani. Nu am apelat la intervenții, botox. Îmi place să ies și nemachiată din casă, iar când mă machiez, nu folosesc fond de ten, doar puțin ruj și rimel.”, a precizat vedeta tv.

În prezent, Rita Mureșan se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului. Aceasta atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Creatoarea de modă are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră.

La vârsta de 49 de ani, Rita Mureșan se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când se afișează în spațiul public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *