Prima pagină » Cancan ultimă oră » Rita Mureșan, imagine de colecție cu cele două fiice ale sale. Gloria și Rebeca seamănă leit cu mama lor!

Rita Mureșan, imagine de colecție cu cele două fiice ale sale. Gloria și Rebeca seamănă leit cu mama lor!

07 mai 2022, 13:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Rita Mureșan este o femeie împlinită și o mămică foarte fericită pentru că are două fiice care îi seamănă leit. Gloria și Rebeca au devenit două domnișoare în toată regula, iar mama lor se mândrește tare mult cu ele pe rețelele de socializare.

Rita Mureșan este mamă a două fete care au rezultat din căsnicia cu Nelu Mureșan.

Cea mică se numește Gloria și are 22 de ani, iar Rebeca este mai mare decât sora cu cu 3 ani, având 25 de ani. Cu toate că acest lucru nu este pe placul mamei sale, cele două domnișoare trăiesc acum în țări diferite, așa că reușesc rar să se vadă cu mama lor.

Recent, Rita Mureșan a postat în mediul online o fotografie în care apar cele două surori, acestea reîntâlnindu-se în Miami, după ce ultima lor întâlnire a avut loc luna septembrie a anului trecut.

Întâlnirea a fost emoționantă nu doar pentru ele, dar și pentru mama lor care, imediat cum  aprimit imaginea din partea fiicelor sale, a și postat-o în mediul online pentru a le arăta tuturor admiratorilor ei cât de mândră este de cele două fiice ale sale.

„Ele sunt tot. Mamă mândră. O iubesc pe Gloria. O iubesc pe Rebeca”, a scris Rita Mureșan în dreptul fotografiei cu fiicele sale.

Gloria a absolvit „Kings College” în Londra, obținând, ulterior, un loc de muncă în Thailanda.

Mezina familiei lucrează în domeniul marketingului în cadrul unui lanț hotelier. Rebeca este și ea la mare depărtare de casă, mai exact în SUA. Fiica cea mare a Ritei Mureșan se află în Statele Unite de circa 7 ani.

Gloria și Rebeca

Rita Mureșan a suferit foarte mult la plecarea fiicelor sale

Rita Mureșan are o relație foarte specială cu fiicele sale. Plecarea lor a fost foarte greu de suportat pentru creatoarea de modă, suferind un real șoc. Plecarea fiicei celei mari i-a adus multă suferință la acea vreme. A doua experiență de acest gen a trăit-o când a venit și rândul mezinei să părăsească cuibul părintesc, însă de data aceasta a știu mai bine cum să gestioneze situația.

Una dintre marile dureri sufetești ale sale a simțit-o în momentul în care mama sa a plecat din această lume, slăbind foarte multe kilograme în doar câteva zile.

„Nu sunt datoare nimănui să dau vreo explicație, însă organismul meu reacționează așa cum își dorește el. Nu pot să îl înțeleg, sinceră să fiu. De exemplu, pe șocuri emoționale se spune că pierzi kilograme. Al meu pierde sau ia. Când a plecat mămica mea am pierdut vreo 12 kilograme, în 3-4 zile, foarte mult, și când a plecat Rebecca – că ăla a fost șocul – corpul meu a decis să adune kilograme” ,  povestea Rita Mureșan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *