Prima pagină » Cancan ultimă oră » Rita Mureșan are probleme grave de sănătate! Abia acum a spus ce i s-a întâmplat

Rita Mureșan are probleme grave de sănătate! Abia acum a spus ce i s-a întâmplat

28 apr. 2023, 18:41,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Rita Mureșan trece prin momente grele și a fost nevoită să își anuleze proiectele, dar și colecția la care lucra și pe care trebuia să o lanseze chiar de ziua ei de naștere.

Ptoblemele au început după ce a început să se simtă rău și a decis că este momentul să apeleze la medic. După mai multe analize, Rita Mureșan a aflat că este bolnavă și a existat inclusiv un moment în care s-a prăbușit pe stradă.

Rita Mureșan: „Am ieșit din magazin și mi s-a făcut rău”

Rita Mureșan a dezvăluit că are probleme de sănătate și a existat un moment în care se afla pe stradă și a început să se simtă foarte rău. Atunci, se ăare că un bărbat necunoscut i-a salvat viața.

„Când eram în oraș să iau un cadou pentru botezul prietenului meu, am ieșit din magazin și mi s-a făcut rău. Am simțit că nu mai văd bine, mi se învârtea lumea. M-am așezat pe bordură. Mi s-au învinețit buzele, eu vedeam că mi s-au învinețit buricele degetelor, dar nu știam ce am. Nu mai aveam aer, oamenii treceau stânga, dreapta. Nu am căzut pe spate. Țin minte că de la depărtare venea un domn cu cămașă albă, cu o pungă de un supermarket. Din toată lumea aia, eu l-am văzut foarte clar cum vine direct spre mine. Venea hotărât. A ajuns în fața mea, a zis: „Deschide gura, ridică limba”. Mi-a băgat o pastilă sub limbă și a plecat. M-a salvat. Am reușit să mă ridic, m-am dus acasă. Nu știam ce am, am zis că e de la căldură. Eu nu am voie să stau în cap. Am zis: „Mamă, pe 46 de grade am ieșit fără pălărie”. Credeam că de la asta mi s-a făcut rău”, a mai povestit Rita Mureșan.

Ce spun medicii

După acel episod, Rita Mureșan a decis că este momentul să apeleze la un specialist și a mers la un medic cardiolog. Doctorul i-a dat o veste cruntă, vedeta a văzut moartea cu ochii, a suferit un preinfarct și doar o minune a salvat-o.

„Eram o mică legumă. M-am dus acasă și am mai stat trei săptămâni în letargia asta, până când doctorița mea de familie a zis să mă duc la un cardiolog. Cardiologul mi-a spus ziua, data și ora în care am făcut preinfarct. Deci eu atunci, pe stradă, am făcut preinfarct. De omul acela a zis că a fost un înger care m-a salvat: „Ți-a dat nitroglicerină. Omul acela te-a salvat”. Cred că a fost un înger, pentru că ei lucrează prin oameni. El a venit mult prea hotărât spre mine”, susține Rita Mureșan.

Rita Mureșan: „La analize s-a văzut că am un cheag”

Vedeta nu a reușit însă să depășească această perioadă complicată. Ba din contră. În urma unor analize a aflat că un cheag de sânge îi pune în pericol viața.

„La analize s-a văzut că am un cheag și iau pastile preventiv pentru un AVC. De asemenea, la mine nu crește tensiunea, maximum 13, la mine crește pulsul: am puls și 145, care este enorm. Am și pastile pe care le iau insantaneu. E ca și când aș alerga la maraton, finalistă, dar stau în pat. Nu sunt nici foarte cuminte, dar atunci când mi-e rău mă ține o zi, două”, a adăugat creatoarea de modă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *