Prima pagină » Actualitate » Riscați să rămâneți fără bani, la greci! Trebuie să aveți mare grijă la această înșelătorie!
Riscați să rămâneți fără bani, la greci! Trebuie să aveți mare grijă la această înșelătorie!

Riscați să rămâneți fără bani, la greci! Trebuie să aveți mare grijă la această înșelătorie!

11 iul. 2024, 09:16,
în Actualitate

Turiștii români care merg în concediu în Grecia trebuie să își ia măsuri de precauție! Riscați să rămâneți fără bani, la greci! O nouă tentativă de înșelătorie poate să îi lase fără bani. Iată la ce trebuie să fie atenți pentru a nu fi victime.

Riscați să rămâneți fără bani, la greci!

Trebuie să aveți grijă atunci când vă planificați vacanța de vară că destinațiile de vacanță sunt locul potrivit pentru înșelători pentru a-și găsi victimele. Acest lucru se întâmplă deja în Grecia, un loc foarte des vizitat de români. Aceștia trebuie să își ia toate măsurile de precauție înainte de a ajunge în paradisul elen, astfel încât vacanța lor să nu se transforme într-un coșmar.

De această metodă de înșelătorie sunt vizați românii care călătoresc în Grecia cu mașina, căci acestea sunt țintele escrocilor. Turiștilor le sunt lăsate bilețele în geamuri, prin care li se spune că au avariat alte mașini, astfel încât să li se ofere despăgubiri pentru ceea ce s-ar fi întâmplat.

Textul este unul destul de împunător, căci li se spune turiștilor că ar exista și victime care ar fi văzut că mașinile acestora ar fi fost avariate de acești șoferi. În acest fel, turiștii pot cădea foarte ușor în plasa înșelătorilor. Totul a ieșit la iveală în urma unor postări pe Facebook, în care românii au fost avertizați.

Au rămas fără mașină în Grecia

Recent, o familie de români a fost jefuită chiar în prima zi de vacanță în Grecia, în peninsula Halkidiki. Aceștia au rămas fără mașină, documente și bani. Hoții au intrat în vila în care erau cazați, au luat cheia mașinii și au furat-o din parcare.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Turiștii români au ajuns în stațiune sâmbătă seară și după 10 ore de condus proprietara mașinii a hotărât să lase autoturismul în parcarea unității de cazare, asta pentru că a considerat că acolo va fi în siguranță.

În mașină a lăsat și mai multe bunuri, obiecte de valoare, o sumă importantă de bani, dar și documentele pe care le aveau. În dimineața următoare, când s-a trezit, femeia a constatat că mașina dispăruse și a crezut inițial că este vorba despre o glumă pe care a făcut-o unul dintre prietenii săi, însă ulterior a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere și a observat că a fost furată. Un bărbat cu o cagulă ar fi găsit o ușă deschisă la vila unde erau cazați, a luat de pe masă cheia de la mașină, a mers în parcare și a plecat cu tot cu autoturism și bunurile care se aflau în acesta.

La scurt timp, turiștii români au mers la poliție și au făcut un denunț și așteaptă să fie găsit făptașul, dar și să obțină documente provizorii pentru a se întoarce în țara noastră.

Acum, riscați să rămâneți fără bani, la greci, dacă nu aveți grijă la cei care încearcă să vă lase bilețele în geamuri, prin care vi se spune că ați avariat alte mașini, astfel încât să oferiți despăgubiri pentru ceea ce s-ar fi întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`