Prima pagină » Cancan ultimă oră » Rinda Hartner, mesaj emoționant după moartea surorii sale. Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner va fi adus în țară

Rinda Hartner, mesaj emoționant după moartea surorii sale. Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner va fi adus în țară

27 nov. 2023, 21:40,
în Cancan ultimă oră

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, după o luptă grea cu o boală nemiloasă. Trupul neînsuflețit al regretatei artiste urmează să fie adus în țară miercuri, pe data de 29 noiembrie.

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și ficat în anul 2019. Regretata actriță a urmat însă un tratament și se vindecase. Din păcate însă, aproximativ 4 ani mai târziu, în 2023, boala a recidivat. De această dată, boala a invins, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o ține în viață.

Sora Ronei Hartner, un nou mesaj emoționant după moartea actriței

Cu doar câteva ore în urmă, Rinda Hartner a postat un mesaj emoționant pe pagina personală de socializare.

„Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au participat și au organizat acest priveghi aseară. Biserica era plină de prieteni și muzicieni. Vă mulțumim tuturor pentru cuvintele și mărturiile frumoase scrise, vă mulțumim pentru muzica pe care a iubit-o atât de mult, vă mulțumim că ne-ați ajutat să trecem prin aceste momente care onorează viața Ronei”, a scris Rinda Hartner.

Sora Ronei anunță că trupul Ronei Hartner va fi adus în țară miercuri, iar sicriul va fi închis.

„Sunt proceduri speciale când e repatriere. Rona și-a dorit să fie înmormântată alături de străbuni, la Cimitirul Bellu Catolic. Acolo este și tata, acolo sunt buncii, străbunicii. O să fie o mică veghe la capela serviciilor funerare, luni o să fie o alta, cu o slujbă, și atunci o să îi închidă sicriul și îl sigilează, pentru că sunt anumite norme de respectat, după care ea o să plece cu avionul spre București. O să ajungă miercuri și noi o să venim de marți ca să o iau de la aeroport cu serviciile funerare din București și o să o ducem la capela cimitirului Bellu”, a declarat Rinda Hartner în cadrul unei emisiuni TV.

Ce se întâmplă cu fiica Ronei Hartner după moartea mamei sale

Se pare că Rita, fiica Ronei Hartner nu vrea să plece din Franța, însă sora artistei spune nu va fi singură acolo și că toată familia va avea grijă de ea.

„Fata vrea să rămână aici. Aici are toți prietenii, are reperele ei, s-a născut aici. Noi, fratele meu și cu mine și mama, o să facem tot ce ar fi făcut și Rona pentru fata ei. Nimeni nu poate să înlocuiască mama, dar o să facem tot ce e mai bine și o să ne străduim să îi alinăm cât mai mult pierderea mamei. Să nu simtă că este copilul nimănui.”, a spus Rinda Hartner în cadrul unei emisiuni TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *