Prima pagină » International » Rihanna s-ar fi despărțit de Asap Rocky. Rapperul ar fi înșelat-o cu o cunoscută româncă

Rihanna s-ar fi despărțit de Asap Rocky. Rapperul ar fi înșelat-o cu o cunoscută româncă

16 apr. 2022, 15:53, 1 ,
în International

Rihanna este personajul principal al unei adevărate telenovele după ce s-a aflat că ar fi fost înşelată cu designerul de pantofi Amina Muaddi.

Rihanna urmează să nască în câteva săptămâni, dar se pare că artista n-ar fi ezitat să-i spună „adio” iubitului ei, după ce a aflat că acesta ar fi înşelat-o cu un designer celebru.

Rapperul A$AP, tată copilului Rihannei, ar fi avut o legătură mai mult decât amicală cu nu mai puţin cunoscuta creatoare de încălţăminte Amina Muaddi, aventură despre care frumoasa artistă ar fi aflat. Amina Muaddi ar fi pe jumătate româncă.

Lovitura a fost cu atât mai mare cu cât designerul ar fi lucrat cu cântăreaţa pentru brand-ul acesteia, Fenty, şi ar fi avut chiar şi o legătură de amiciţie.

Potrivit tabloidului The Sun, Rihanna ar fi fost văzută în lacrimi, la un restaurant, alături de iubitul ei.

După o discuţie aprinsă, vedeta ar fi plecat supărată, fără partenerul de viaţă.

Fanilor artistei nu le vine să creadă că A$AP Rocky a făcut asta chiar înainte să-i vină pe lume copilul. ” Nu vă jucați cu noi așa. Știm că ASAP nu poate fi atât de prost încât să o înșele pe Rihanna ”, a scris un admirator al artistei.

Rihanna se pregăteşte să nască

Artista a anunțat că din cauza restricțiilor Covid nu va putea să aibă alături toate persoanele dragi în ziua în care va naște, însă a glumit spunând că poate va avea un autobuz în care vor sta toți lângă spital. După ce va deveni mamă, artista nu are de gând să ia o pauză de la afacerile ei.

”Echilibrul a fost una dintre cele mai mari provocări ale vieții mele. Iar acum va intra în joc un alt om. Cu toate acestea, am afaceri care nu se vor conduce singure. Mama mea s-a descurcat cu mine și frații mei fără să aibă resursele pe care le am eu, așa că voi face față cu siguranță. Cum va fi? Nu știu sigur ”, a mărturisit vedeta, potrivit tvmania.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *