Prima pagină » Cancan » Rihanna, într-o nouă ținută de infarct. Cum au surprins-o paparazzi – Foto

Rihanna, într-o nouă ținută de infarct. Cum au surprins-o paparazzi – Foto

11 oct. 2022, 11:07,
în Cancan

La capitolul modă, Rihanna nu încetează să ne uimească. Ținutele pe care le alege pentru diverse evenimente atrag mereu atenția criticilor din domeniul fashion. Recent, cântăreața a atras atenția fotografilor, când a ieșit în oraș cu iubitul ei, A$AP Rocky, la New York.

Vineri seara, artista a participat la evenimentul Mercer & Prince al partenerului ei A$AP Rocky. Pentru acest eveniment, ea a ales o ținută all black, alcătuită dintr-o fustă mini din piele, un corset cu decolteu adânc și un sacou.

Rihanna, într-o nouă ținută de infarct

Rocky, care a fost alături de ea tot timpul, a fost îmbrăcat cu blugi largi, un tricou alb și cu o șapcă roșie, la petrecerea unde a sărbătorit noua sa linie de whisky. Rapperul american a atras atenția prin colierele sale cu diamante.

Rihanna a născut primul ei copil, un băiat, pe 13 mai 2022. Celebra cântăreață, în vârstă de 34 ani, „se descurcă grozav în rolul de mămică”, a declarat o sursă pentru revista People. „Băiețelul lor este sănătos, iar Rihanna este o mamă fantastică”, a mai adăugat sursa.

Artista a mărturisit că a fost speriată să audă povești ale femeilor care s-au luptat cu depresia postnatală și a simțit că-și pierde controlul atunci când a început să se gândească la momentul în care își va aduce pe lume primul copil. ”Nu aș spune că a fost o sarcină plănuită. Dar sigur pot să spun că nu am plănuit să nu se întâmple. Nu știu când sunt la ovulație și alte chestii de genul ăsta. Pur și simplu ne-am distrat.”, a mărturisit artista, continuând: ”Iar la un moment dat am făcut un test. Nu am irosit timpul. L-am chemat și i-am arătat. A doua zi eram la medic și a început călătoria.”, a mai adăugat artista, potrivit Daily Mail.

Cine este Rihanna?

Rihanna este o cântăreață, actriță, femeie de afaceri, model, designer vestimentar, creatoare de modă, textieră, dansatoare și erou național al Barbados începând cu data de 30 noiembrie 2021.

A debutat în anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat poziția secundă în clasamentul Billboard Hot 100.

Ulterior piesa a fost inclusă pe primul album al interpretei, intitulat Music of the Sun, care a fost lansat în vara aceluiași an. Discul conține o mixtură între stilurile pop, reggae și dancehall, evidențiată prin intermediul unor influențe preluate din muzica caraibiană.

În primăvara anului 2006 începea promovarea unui nou album de studio, A Girl Like Me, care avea să devină un succes comercial fiind vândute peste un milion de exemplare numai în S.U.A..În prima parte a anului 2007 a fost lansat discul Good Girl Gone Bad, ce include compoziții de succes precum „Umbrella”, „Don’t Stop the Music” sau „Disturbia”.

Spre deosebire de înregistrările sale precedente, albumul Good Girl Gone Bad conține un stil muzical preponderent dance, în defavoarea genului dancehall-reggae abordat în trecut.

La începutul anului 2009 interpreta a fost implicată într-un scandal mediatic de proporții, în momentul în care iubitul său, cântărețul Chris Brown, a comis acte de violență domestică asupra sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *