Prima pagină » International » Ricky Martin trece printr-un scandal uriaș. Artistul a primit un ordin de restricție pentru abuz domestic

Ricky Martin trece printr-un scandal uriaș. Artistul a primit un ordin de restricție pentru abuz domestic

05 iul. 2022, 22:15,
BZI.ro, în International

Ricky Martin a fost implicat într-un scandal de proporții, după ce a primit un ordin de restricție pentru abuz domestic. O persoană care a decis să rămână anonimă a depus o plângere în temeiul Legii de Prevenire și Intervenție a Abuzul Domestic din Puerto Rico.

Fanii s-au îngrijorat în momentul în care au aflat vestea că artistul lor preferat a primit un ordin de restricție pentru violență domestică, mai ales că artistul nu a mai fost implicat în astfel de scandaluri înainte.

Ce zic avocații

Reprezentanții artistului au negat acuzațiile și au spuc că informațiile pe baza cărora a fost făcută plângerea sunt „false” și „fabricate”.

„Acuzațiile împotriva lui Ricky Martin care au dus la un ordin de protecție sunt complet false și fabricate. Suntem încrezători că atunci când faptele adevărate vor fi dovedite în această chestiune, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin îndreptățit”, au spus avocații artistului.

Persoana care a făcut plângerea nu s-a dus mai întâi la poliție. Reclamantul s-a îndreptat direct spre instanță deoarece s-a temut pentru propria siguranță, potrivit ProTV.

După ce a aflat ce se întâmplă, Ricky Martin a reacționat imediat. Acesta a transmis un mesaj prin prin intermediul contului său de Twitter că ordinul se bazează pe acuzaţii „complet false” şi că se va prezenta la proces „cu responsabilitatea care îl caracterizează”.

„Apreciez nenumăratele gesturi de solidaritate şi le primesc din toată inima”, a mai scris artistul.

El a spus că, din moment ce este o problemă juridică deschisă, nu poate oferi mai multe declaraţii în această privinţă. Reprezentanţii lui Martin au emis o declaraţie şi au descris acuzaţiile ca fiind „complet false şi înscenate”.

„Suntem foarte încrezători că, atunci când vor ieşi la iveală faptele adevărate cu privire la acest subiect, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin achitat”, au spus aceştia, într-un comunicat consultat de The Associated Press.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *