Prima pagină » Actualitate » Richard Abou Zaki a ajuns la spital, pe perfuzii! Ce a pățit vedeta de la „Chefi la cuțite”

Richard Abou Zaki a ajuns la spital, pe perfuzii! Ce a pățit vedeta de la „Chefi la cuțite”

11 feb. 2025, 08:28,
în Actualitate

Richard Abou Zaki a ajuns la spital, pe perfuzii! Vedeta de la „Chefi la cuțite” și-a îngrijorat fanii după ce a postat pe rețelele sociale o fotografie de pe patul de spital. Înainte de debutul noului sezon al emisiunii de la Antena 1, chef-ul a avut probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital, unde a fost pus imediat pe perfuzii.

Richard Abou Zaki a ajuns la spital, pe perfuzii!

Richard Abou Zaki a ajuns la spital după ce a acuzat probleme de sănătate sâmbătă noapte. Acesta a început să resimtă dureri puternice de stomac. Deși a încercat să își continue programul, starea lui s-a deteriorat rapid, motiv pentru care a decis să meargă la spital pentru un control amănunțit. Medicii au considerat că situația lui este una serioasă și i-au administrat perfuzii pentru a-l stabiliza.

Direct de pe patul de spital, chef Richard Abou Zaki și-a anunțat fanii că nu se simte prea bine și că a avut nevoie de ajutorul medicilor. După ce și-a revenit, celebrul bucătar a vorbit deschis despre momentele dificile prin care a trecut și a explicat că stresul și alimentația haotică i-au afectat organismul.

Deși se simte mai bine, acesta nu s-a recuperat complet, iar în următoarea perioadă este nevoit să urmeze o dietă strictă. De asemenea, acesta trebuie să acorde mai multă atenție odihnei și să își asculte corpul.

„Sâmbătă am avut niște dureri puternice la stomac, nu m-am simțit deloc bine, așa că am fost la spital pentru un control medical. Am simțit o stare de slăbiciune, am avut nevoie de perfuzii, care m-au repus pe picioare. Stresul și alimentația dată peste cap din ultima vreme, când am tot fost pe drumuri, și-au spus cuvântul.

Corpul mi-a trimis un semnal de alarmă, dar îmi revin. Acum voi urma o dietă strictă vreme de mai multe săptămâni și voi încerca să am un program puțin mai liniștit, deși asta e o provocare grea, pentru că eu mă consum pentru tot ce ține de meseria mea”, a menționat Richard Abou Zaki.

„Cea mai mare boală a mea se numește pasiune!”

Deși episodul a fost unul alarmant, duminică Richard Abou Zaki deja se simțea mai bine și le-a transmis fanilor un mesaj emoționant pe rețelele sociale, în care a vorbit despre pasiunea sa pentru bucătărie și despre faptul că munca este un element fundamental în viața lui. Însă, chiar și așa, acesta trebuie să fie mult mai atent și să își amintească faptul că odihna joaca și ea un rol important.

„Astăzi deja mă simt mai bine, dar ieri am avut o zi proastă, o zi proastă care m-a făcut să reflectez mult. Am scris aceste rânduri în acea cameră în care, din fericire pentru mine, am fost doar câteva ore, dar care mi-a dat o idee și mai puternică despre cuvântul «probleme».

Și, de ani de zile, îmi urmăresc viața și ea mă urmărește pe mine. Și, de ani de zile, încerc să depășesc orice obiectiv. Și, de ani de zile, am dat totul în toate. Îmi doresc să fac asta de ani de zile. Nu mă pot plânge și nu o voi face niciodată pentru că nu este în natura mea“, a precizat chef-ul.

Richard Abou Zaki a adăugat că singura lui vină este că face totul cu pasiune

„În natura mea a existat întotdeauna munca, o parte fundamentală a drumului meu și singurul secret în toate. Nu știu când este timpul să încetinesc. Uneori, mai ales în aceste ultime luni, corpul îmi dă semnale, dar imediat ce îmi revin parcă am renăscut și vreau să alerg mai repede.

Îmi iubesc meseria, îmi iubesc familia, îmi iubesc viața. Cea mai mare boală a mea se numește «pasiune». O pasiune de care uneori mi-aș dori să fie mai ușoară, dar, în același timp, un drog de care nu mă pot lipsi. Mulțumesc tuturor celor care îmi sunt aproape în fiecare zi, în fiecare zi!”, a scris Richard Abou Zaki pe Instagram.

Fanii s-au îngrijorat în momentul în care au văzut că Richard Abou Zaki a ajuns la spital, pe perfuzii.

Bugetul.ro
Trei luni de foc în România. Explozia profețită de specialiștii în economie se referă la prețurile produselor din țara noastră în perioada următoare
redactia.ro
«TURUL DOI INAPOI» Cristela Georgescu primul mesaj dupa decizia judecatorilor
Bugetul.ro
Dispar complet aceste facultăți din România! Nu va mai exista admitere la programele de studiu pentru anul universitar 2025-2026
a1.ro
Ilie Bolojan și Marcel Ciolacu au fost prezenți la înmormântarea Papei Francisc. Cum a apărut președinte interimar al României
Playtech.ro
Fără pensii majorate pentru aceşti bătrâni. Lovitura de după Paşte pentru pensionari
observatornews.ro
Schimbare drastică a vremii: De la temperaturi de vară, la coduri galbene şi portocalii de furtuni. În Braşov, a plouat cu găleata şi a căzut grindina
Playsport.ro
Incredibil! Cum poate să arate Sandra Izbașa la 11 ani după ce s-a retras din gimnastică. Imaginile au scăpat pe net
Evz.ro
Prăjitura la borcan. Desertul rapid, fără coacere
realitatea.net
Se anunță scumpiri în lanț. Expiră plafonările pe care Guvernul nu se știe dacă le va mai prelungi
SportpeSurse
A șocat lumea cu gestul său. Lui Putin nu îi mai este frică de nimic! FOTO
Playtech.ro
Orașul din România unde nu plouă cu lunile, este cel mai secetos. Localnicii se bucură și la câțiva stropi
Dailybusiness.ro
Poți păstra numărul de înmatriculare dacă vinzi sau radiezi mașina? Legea oferă răspunsul clar
RomaniaTV
Scăpaţi urgent de bancnotele de 20 și 50 de euro rămase prin portofele din vacanţe. Raport OFICIAL
stiriromania.ro
La 57 de ani, Carmen a devenit cea mai în vârstă mamă de gemeni din România. Partenerul, cu 22 de ani mai tânăr
RomaniaTV
Dispare garanţia de 50 de bani! Schimbare majoră la punctele de reciclare, ce se întâmplă cu sistemul SGR
redactia.ro
Care au fost, de fapt, ultimele cuvinte ale Papei înainte de a muri. Gestul emoționant pe care l-a făcut cu puțin timp înainte să intre în comă
ego.ro
Anca Alexandrescu, de nerecunoscut! În aceste imagini, îți e greu să-ți dai seama că ea este FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`