Prima pagină » Cultural » Rich Homie Quan a murit la 34 de ani. Artistul a fost găsit fără suflare de iubita lui

Rich Homie Quan a murit la 34 de ani. Artistul a fost găsit fără suflare de iubita lui

06 sept. 2024, 11:22,
Cezar Bulgaru în Cultural

Celebrul rapper Rich Homie Quan a murit la doar 34 de ani. Cântărețul s-a stins din viață joi acasă, după cum a anunțat familia. Iubita lui l-a găsit decedat și a alertat serviciile de urgență.

În ciuda investigațiilor în curs, motivul decesului nu a fost deocamdată elucidat. Apropiații artistului sunt copleșiți de durere și încearcă să se adapteze la această realitate dureroasă.

Rich Homie Quan a murit la 34 de ani

Pe numele său real Dequantes Lamar, artistul și-a început cariera muzicală în 2013 cu melodia de succes „Type of Way”. Au urmat și alte piese apreciate de public, precum „Flex (Ooh, Ooh, Ooh)” și „Ride Out”.

Potrivit sursei TMZ, iubita lui Rich Homie Quan a trăit momente de groază atunci când l-a găsit inconștient și fără reacție pe canapea. Încercările ei de a-l trezi au fost în zadar, iar când l-a mutat, rapperul a început să facă spumă la gură. Disperată, a solicitat asistență medicală de urgență.

Cine a fost Roch Homie Quan

Alături de Young Thug, Rich Homie Quan a făcut parte din proiectul „Rich Gang” al casei de discuri Cash Money Records, consolidându-și astfel poziția în industria muzicală. Pe parcursul carierei sale, a colaborat cu o pleiadă de artiști de renume, printre care 2 Chainz, Young Thug, Gucci Mane și Trinidad James. Într-un interviu, artistul a exprimat o dezamăgire față de trendurile actuale din hip-hop, subliniind în special aspectele legate de versuri.

Cariera lui Rich Homie Quan a fost presărată cu succese, concretizate prin numeroase nominalizări la premiile BET și BET Hip Hop, unde a fost apreciat atât pentru talentul său muzical, cât și pentru impactul pe care l-a avut asupra publicului. Născut în 1989 și crescut într-o familie monoparentală, artistul a demonstrat că perseverența și pasiunea pot transforma visurile în realitate, renunțând la o carieră în baseball în favoarea muzicii.

Viața lui a luat o turnură neașteptată în 2011, când a fost închis pentru 15 luni din cauza unor probleme cu legea. Această experiență l-a marcat profund și l-a determinat să-și redirecționeze energia către muzică. După eliberare, s-a dedicat cu pasiune carierei sale muzicale, devenind în scurt timp o figură importantă în scena hip-hop.

O altă veste tragică a lovit lumea muzicii în această lună când legendarul artist Bora Djordjevic a murit.

Bora Corba, cunoscut de mulți sub numele său artistic, a fost o personalitate marcantă în scena rock din fosta Iugoslavie, având rădăcini sârbești. În anii ’80, el a creat numeroase melodii de succes care au definit acea epocă și au avut un impact semnificativ asupra muzicii rock din zonă.

Din nefericire și tânărul artist Rich Homie Quan a murit la 34 de ani din cauze neelucidate pentru moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *