Prima pagină » Actualitate » Rică Răducanu trece prin chinuri groaznice: „Nu mai am cartilaje deloc la genunchi!”

Rică Răducanu trece prin chinuri groaznice: „Nu mai am cartilaje deloc la genunchi!”

15 feb. 2024, 13:35,
BZI.ro, în Actualitate

Fostul mare sportiv Rică Răducanu trece prin chinuri groaznice. Acesta are iar probleme de sănătate, afecţiunile de la genunchi fiind tot mai grave cu înaintarea în vârstă. Rică Răducanu susține că are dureri insuportabile.

Rică Răducanu trece prin chinuri groaznice

Rică Răducanu are iar probleme de sănătate, afecţiunile de la genunchi fiind tot mai grave cu înaintarea în vârstă. Fostul portar de la Rapid şi de la naţionala României susține că nu se simte deloc bine în ultima perioadă. Totodată, Rică Răducanu recunoaște că a încercat mai multe alifii pentru a-și ameliora durerile, dar fără rezultat. Acesta și-a pierdut speranța că va fi bine.

„Nu mă simt deloc bine. Nu mai am cartilaje deloc la genunchi. Am vorbit cu un medic recent și o să încerc altceva. Genunchii mei sunt bătătoriți rău de la atâta sport, săracii de ei. Am luat acum și niște alifii să dau unde mă doare și sper să fie cât de cât bine. Nu cred că mai există vreo soluție de vindecare. Voiam să îmi revin pentru că îmi este dor să alerg, să fac sport, dar nu se mai poate”, a declarat Rică Răducanu.

Fostul mare fotbalist a recunoscut că a trecut prin mai multe greutăți, care l-au marcat. Fostul sportiv a povestit cum a fost la un pas de a-și pierde viața, în urma unui grav accident rutier.

„Dumnezeu m-a ajutat. Prima dată, când aveam vreo 12 ani, am fost bolnav de plămâni și de aia m-a internat prin spitale. Dumnezeu m-a văzut, am scăpat. După, începând cu fotbalul, am avut accident, la cap, peste tot, dar, tot așa… M-a operat pe viu, m-a lovit, am avut și un accident cu mașina periculos. M-am trezit că mă cosea la cap. Deci, Dumnezeu văd că are grijă de mine“, a spus Rică Răducanu.

Medicii i-au pus un diagnostic teribil

Fostul sportiv se plânge că are venituri foarte mici.

„Marea problemă e că ăştia ne spun ce vor ei la televizor şi noi, ceilalţi, acasă, constatăm de ceva vreme că nu e deloc aşa. Nu mai departe povestea cu creşterea pensiilor. Nu ştiu despre ce creştere se discută la televizor, aproape în fiecare seară. În buzunarul meu nu se simte mai nimic. Nu am simţit absolut nicio creştere, deşi toată lumea a vorbit despre creşterea pensiilor“, a menționat Rică Răducanu.

Fostul mare idol din Giulești a zis că mare parte din pensie o cheltuie pe medicamente.

„Am ajuns să cheltuiesc circa 2.000 de lei doar pe medicamente. Adică o pensie din două, câte avem în casă în acest moment. O pensie se duce doar pe medicamente. Şi ca la noi mă gândesc că se întâmplă în multe alte case. Nu se poate trăi aşa! Dacă nu ar fi nevastă-mea, cu natura ei atentă la diverse lucruri, nu ştiu cum aş mai putea trăi”, a mai zis fostul mare fotbalist.

Fostul mare portar a fost de părere că Rapid, echipa sa de suflet, va termina pe podium în SuperLigă.

„Nu prea mai e titlul pentru Rapid, dar sunt bune și primele 3 că se cântă imnul și la locurile 2 și 3. Locul 2, 3 e foarte bine pentru Rapid”, a adăugat Rică Răducanu, ce nu trece prin chinuri groaznice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024