Prima pagină » Cancan » Rică Răducanu se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit fostul fotbalist
Rică Răducanu se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit fostul fotbalist

Rică Răducanu se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit fostul fotbalist

02 feb. 2021, 10:19,
BZI.ro, în Cancan

Nici bine nu s-a acomodat după externare, el având noul coronavirus, că Rică Răducanu întâmpină noi probleme de sănătate. Afecțiunea pe care o are acum îl împiedică să respire corect iar medicii au recomandat operația. Acum fostul mare portar al Rapidului s-a internat din nou urmând să suporte o intervenție chirurgicală care să-i rezolve problema.

Rică Răducanu se confruntă cu unele probleme de respirație! Ajuns din nou în spital, cadrele medicale au dat verdictul: are nevoie de operație! Fostul mare portar al Rapidului trece prin clipe grele în ultima perioadă. După ce a fost internat în spital din cauza coronavirusului, acum fostul fotbalist are nevoie de o operație.

Rică Răducanu, noi probleme de sănătate

Acesta nu s-a simțit deloc bine în ultima vreme și a întâmpinat o dificultate în respirație. Astfel, a ajuns din nou pe mâna medicilor, aceștia constatând că are nevoie de o operație. Mai exact, fostul sportiv are dureri din cauza unui furuncul nazal.

Medicii au decis că are nevoie imediat de o intervenție chirurgicală! Culmea, totul se întâmplă la câteva zile distanță după ce a fost externat din spital. Acesta a primit tratament de specialitate după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Din fericire, Rică Răducanu a făcut o formă ușoară a bolii și nu a avut alte complicații.

Soția lui Rică Răducanu are mari probleme

Rică Răducanu și soția lui au ajuns amândoi la spital, fiind infectați cu coronavirus. Bărbatul a mărturisit în timpul unei emisiuni TV faptul că soția lui are și alte probleme de sănătate, starea ei nefiind una tocmai bună. Astfel, partenera de viață a fostului fotbalist a fost internată la Terapie Intensivă.

Bărbatul spune că de la început starea lui de sănătate a fost mai bună decât a soției, aceasta confruntându-se cu dureri musculare sau de oase. Totodată, fostul sportiv a explicat că la spital este îngrijită mai bine și nu o poate aduce acasă, ea fiind mai „bolnăvioară”.

„De la început am fost mai bine ca nevastă-mea. Eu nu am avut prea multe probleme. Ea avut rău, dureri de mușchi, de oase… Ea are și probleme la rinichi, e mai bolnăvioară. Ea nu poate să stea fără… îi mai face pe partea asta cu oxigen. Încă nu e bine. Nu pot s-o aduc acasă. Acolo o îngrijește. E nenorocire mare”, a explicat Rică Răducanu, într-o emisiune TV.

Iar cum o nenorocire nu vine niciodată singură, acum Rică Răducanu se confruntă cu noi probleme de sănătate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *