Prima pagină » Eveniment-Social » Rezultate provizorii ale concursului de admitere pe bază de dosare la UMF Iași
Rezultate provizorii ale concursului de admitere pe bază de dosare la UMF Iași

Rezultate provizorii ale concursului de admitere pe bază de dosare la UMF Iași

22 iul. 2024, 16:54,
în Eveniment-Social

Luni, 22 iulie, s-au afișat rezultatele provizorii la concursul de admitere pe bază de dosare la UMF Iași. Ultima medie la buget, la Nutriție și dietetică, este 9,70 (9,41, la taxă), la Tehnică Dentară – 9,65 (9,52 la taxă), la Asistență de profilaxie stomatologică – 9,04 (8,76, la taxă), la Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic – 9,41 (9,19, la taxă) și la Balneofiziokinetoterapie și recuperare – 9,47 (9,34, la taxă).

Contestații

Eventualele contestații cu privire la rezultatele concursului de admitere se depun on-line prin completarea cererii tip, în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor.

Candidatul căruia i s-a admis contestația este declarat admis dacă obține o notă mai mare decât a ultimului candidat admis inițial. În cazul în care acesta obține o notă egală cu a ultimului candidat admis inițial, se aplică criteriile de departajare prevăzute în Metodologie.

După expirarea termenului de rezolvare și de răspuns (prin afișare pe site-ul universităţii) la contestații, rezultatul concursului de admitere este definitiv și nu mai poate fi modificat.

Conform calendarului de admitere, rezultatele finale vor fi afișate pe 24 iulie.

După stabilirea rezultatului final nu se admit nici un fel de contestaţii. Se iau ȋn considerare numai contestațiile care privesc rezultatul propriu obţinut ȋn urma concursului de admitere.

Confirmarea locului și înscrierea candidaților admiși

Candidații admiși pe locuri fără taxă trebuie să confirme în scris locul, până la data de 2 august 2024, prin completarea fișei de înscriere, semnarea contractului de studii și achitarea taxei de înmatriculare.

În momentul confirmării locului, se depun următoarele acte:

  • fișa de înscriere
  • dovada achitării taxei de înmatriculare
  • contractul de studii completat şi semnat
  • diploma de bacalaureat/adeverinţa care atestă finalizarea studiile liceale în original
  • copie după certificat de naştere şi căsătorie, dacă este cazul
  • adeverinţa medicală depusă la încărcarea pe platformă

Candidații admiși pe locuri cu taxă trebuie să confirme în scris locul, până la data de 2 august 2024, prin depunerea documentelor menţionate mai sus şi dovada achitării a 1/3 din valoarea taxei de şcolarizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *