Prima pagină » Titlurile zilei » Rezultat final în cazul „Yannis”! Rezultatele toxicologice au ajuns pe mâna anchetatorilor. Ce l-a ucis, de fapt, pe adolescentul care a băut energizante? – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Rezultat final în cazul „Yannis”! Rezultatele toxicologice au ajuns pe mâna anchetatorilor. Ce l-a ucis, de fapt, pe adolescentul care a băut energizante? – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

28 iul. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Moartea lui Yannis, adolescentul care s-a stins după ce ar fi consumat băuturi energizante, este aproape de a fi elucidată. Anchetatorii au așteptat rezultatele toxicologice pentru a afla dacă nu cumva consumase substanțe interzise

Rezultate decisive în stabilirea cauzei decesului adolescentului care a băut energizante într-o tabără organizată în Copou. Recent, pe mâna anchetatorilor au ajuns rezultatele toxicologice. După ce tânărul s-a stins nu a fost exclus faptul că acesta ar fi putut consuma substanțe interzise. Surpriză însă!

În sângele său nu a fost găsită nicio urmă de drog sau altă substanță ce i-ar fi putut cauza decesul. Deci, până la urmă, ce l-a ucis pe adolescent? Anchetatorii tind să creadă că decesul lui Yannis a survenit din cauza unei probleme congenitale la inimă. Institutul de Medicină Legală mai are de finalizat o serie de analize pentru a stabili dacă adolescentul suferea de vreo boală care să-i fi provocat moartea.

Totuși, nu este exclus ca băuturile energizante să îi fi forțat inima, astfel că aceasta a cedat într-un final. Vă reamintim că totul s-a întâmplat pe data de 8 iulie 2023. Yannis se afla într-un cămin studențesc, fiind într-o tabără de vară, și a decis cu prietenii să consume energizante și să fumeze.

Deși nu a avut niciodată probleme, mama tânărului susține că a murit din cauza nicotinei și a băuturilor. Colegii băiatului au declarat că, după ce ar fi consumat energizante și ar fi fumat două pachete de țigări, i s-a făcut rău. Au început manevrele de resuscitare, însă, din păcate, fără succes.

Ce l-a ucis, de fapt, pe adolescentul care a băut energizante?

Medicii ieșeni trag și ei un semnal de alarmă, pentru că, în ultimul timp, consumul de energizante a crescut în mod considerabil.

„Sunt multe lucruri care trebuie discutate în legătură cu energizantele. Depinde de cantitatea în care sunt consumate, de concentrația a diferite substanțe care pot avea efecte asupra organismului și mă refer aici la cofeină și la alte substanțe care pot avea un risc aritmic. Trebuie să gândim consumul de energizante în funcție de riscul pe care-l prezintă o persoană, pentru că, dacă sunt persoane cu boli cardiovasculare, cu atât mai mult se impune evitarea băuturilor energizante care de multe ori determină tulburări ritmice, chiar modificări cardiovasculare sau chiar moarte subită. Consumul de energizante poate stimula activitatea neuronală, mă refer la concentrare, dar în cantități mari poate avea efecte negative”, a precizat prof. dr. Florin Mitu.

Pe timp de vară, băuturile energizante ar trebui eliminate de persoanele care au diferite afecțiuni. Specialiștii afirmă faptul că, deși o persoană este sănătoasă și nu prezintă afecțiuni cardiovasculare anterioare, riscurile sunt mai mici, dar nu inexistente. Energizantele provoacă vasodilatație, iar efectele pot fi devastatoare pe caniculă. Totuși, ce l-a ucis, de fapt, pe adolescentul care a băut energizante?

Comentarii
  • Măcar și-a salvat bunicii.

  • Vaccinul e sigur și eficient…

  • Billă Gaiță

    Certificatul verde la ucis

  • Nu ratati nici o ocazie de mancat mult shit astia contra vacc dar vaccinati de altfel de la primul răget.
    Terminati dreacului cu porcariile voastre inutile. Ati uitat cand à fost covid-ul déjà, au trecut 3 ani deja!
    Natie de Sosoci si de Auristi !
    Faceti-va utili mai bine si mai lasati tiktokul ala care va tâmpeste si mai mult decat sunteti deja.
    Pacat ça aveti drept de vot !

  • @Adi in cat timp crezi ca pot aparea efecte post-vaccinare? Doar in cele 15 minute cat ti-ai mancat micul cu mustar la cortul de vaccinare?

  • Ce titlu: „Rezultat final” dar stai, inca nu se stie pt ca „Institutul de Medicină Legală mai are de finalizat o serie de analize pentru a stabili dacă adolescentul suferea de vreo boală care să-i fi provocat moartea”. Ce inseamna final pt ziaristii astia?

  • Eu cred in stiinta. Micul cu mustar si bonurile de masa au fost doar un bonus,

  • Lui Adi îi tremură curul , cam mulți vaxxinați de fapt mii de vaxxinați mor lunar fulgerător , neașteptat și subit pe tot globul și în Romănia , partea bună a nevaxxinaților este că pe noi nu ne omoară zilnic miocardita pe străzi , la servici ori pe acasă , și nici cancere galopante și ucigătoare în citeva luni nu prea facem

  • ba isal da dus esty totusy pun pariu ca ai si scoala si pun pariu ca nu recunosti ca bagi pe paine doar feisbuc si tictak

  • 👴👵🧓Pe Facebook au ramas doar babele, tinerii sunt pe tiktok 😍🥰

    Pe facebook au mai ramas doar babele care.si trimit bezele, trandafiri si alte rahaturi…aaa, mai sunt si antivaxx…astia cu extraterestri,etc
    Tinerii sunt pe tiktok…facebook e OLD, e pt pensionari🤪

  • Isal pe voi nevaccinatii va paste prostia la fiecare colt de tiktok.
    Nu pasiti pragul unui dr sa va faceti controale de rutina, simple si sa vedeti ça de fapt sunteti putrezi de anomalii de toate felurile. Nu va mai dati sanatosi ça nu sunteti.
    Pt YES raspuns- nu ma refeream la efecte secundare de la vreun vaccin ci la simplul fapt ça nu a fost vaccinat dar voi sunteti holnavi mintali cu vaccinul asta contra Covid.
    Nu à mentionat nimeni absolut nimic despre vaccin, nici macar nama lui.
    Sunteti toti plini de vaccinuri de toate felurile, ce tot latrati atata? Pe voi prostia va va ucide.
    O tara plina de Şoşoci, asta sunteti.
    Nu va mai agitati prea mult sa nu faceti vreun infarct si apoi iar dati vina pe vaccin, chiar daca nu sunteti vaccinati.
    Atata puteti atata faceti. Plangeti-va de mila, vai si amar de voi!
    Asa se intampla cand are toata prostimea acces la internet, va agitati unii pe altii.
    Succes va doresc in tara aia plina de prosti!

  • Isal daca da un cancer in tine sunt curios pe ce mai dai vina sau daca faci vreun infarct.
    Iti spun de la ce le vei face idiotule- de la PARIZER🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    PS- Nu sunt vaccinat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *