Prima pagină » Titlurile zilei » Revoltător! Imagini video! Bătaie pe viață și pe moarte la clubul „Nish feat. Nuba”, la concertul Carla’s Dreams! Agenții de pază lovesc cu bestialitate un grup de petrecăreți (EXCLUSIV)

Revoltător! Imagini video! Bătaie pe viață și pe moarte la clubul „Nish feat. Nuba”, la concertul Carla’s Dreams! Agenții de pază lovesc cu bestialitate un grup de petrecăreți (EXCLUSIV)

27 sept. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Imagini scandaloase, surprinse într-un club de fițe din Iași. Un grup de tineri au fost agresați de agenții de pază din club pentru că și-au permis să ceară explicații. Pe lângă faptul că au fost „împachetați” și scoși din club, tinerii au fost loviți de agenți. Mai multe tinere au înregistrat cu telefonul mobil scenele desprinse parcă din filmele de acțiune. Pe fir au intrat și polițiștii, care au ajuns vineri seara la clubul în care a fost scandal

Scandal uriaș la clubul „Nish feat. Nuba” din Iași. Vineri seara, 25.09.2021, un grup de petrecăreți au fost agresați de agenții de pază ai clubului, dintr-un motiv incredibil. Povestea începe vinerea trecută, când invitat special în club a fost Carla’s Dreams. Pentru ca îndrăgitul artist să fie protejat de eventualii fani înfocați, agenții de pază din club și-au luat poate rolul mult prea în serios și s-a ajuns astfel la o bătaie în toată regula. Reporterii „BZI” au intrat în posesia unor înregistrări video de vineri seara în care se observă cum agenții de pază lovesc mai mulți tineri.

Mai mult decât atât, reporterii „BZI” au discutat și cu o tânără implicată direct în scandal. Totul a plecat de la faptul că un tânăr și-a condus iubita până la toaletă. După ce femeia ar fi intrat, el a rămas afară să o aștepte, deoarece aceasta nu se simțea bine. În zona toaletelor pentru femei se află o zonă în care stau invitații speciali. Agenții de pază au crezut că bărbatul care stătea în zona respectivă stă intenționat, pentru a interacționa cu invitatul din seara respectivă. De acolo lucrurile au degenerat.

Scoși forțat din „Nish” și loviți în stradă cu bastoanele

Șocată de cele întâmplate, tânăra implicată în scandal a povestit ce s-a întâmplat.

„În noaptea de 25.09.2021, în incinta clubului «Nish feat. Nuba» din Iași, am fost tratați foarte urât, iar agresivitatea și limbajul vulgar au fost pe plan primordial. Totul a început cu o discuție între domnul de la securitate și iubitul meu, în care iubitul meu îi explica domnului de la pază că stă cu mine pentru a fi sigur că sunt bine și nu leșin, deoarece cu câteva zile înainte leșinasem. Iubitul meu i-a explicat domnului de la pază că nu intră cu mine în baie, doar că mă așteaptă pe hol. Domnul a început să îi vorbeasca urât și să îl împingă către ieșire, chemând mai mulți domni de la securitate”, a declarat tânăra.

Femeia spune că după ce lucrurile s-au liniștit și totul părea că a revenit la normal, a avut parte de o surpriză.

„După câteva minute de discuții am plecat la masa noastră, unde totul era strâns, deși noi nu consumasem nici jumătate din ce comandasem. După ce ni s-a adus nota forțat, fără cererea noastră, am fost scoși afară ca niște criminali și agresați. De la bun început, când ne-au dus în stradă, pe iubitul meu și fratele său au început să îi lovească cu pumnii, cu bastoanele și cu spray paralizant în ochi, deși noi am fost foarte calmi și nu i-am agresat în niciun mod. După ce le-au dat cu spray paralizant, au plecat vorbind vulgar și râzând. În urma acestui conflict, iubitului meu i-au smuls lanțul de aur de la gât, nefiind înapoiat, iar fratelui său – brățara. Iubitul meu are diverse urme pe corp de la baston, pumni etc.”, a completat tânăra.

Reprezentanții clubului nu a oferit un răspuns

Reporterii „BZI” au încercat ieri, în repetate rânduri, să ia legătura cu reprezentanții clubului „Nish feat. Nuba”, însă nu au reușit. Ștefan Tânjală, patronul clubului, nu a răspuns la telefon, însă a răspuns soția sa, care a precizat că îi va transmite că a fost căutat. De asemenea, reporterii „BZI” i-au contactat și pe reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași pentru a afla dacă s-au luat măsuri în acest caz, însă nu au revenit cu un răspuns până la închiderea ediției. Tinerii implicați în scandal au spus că vor să li se facă dreptate. De alfel, imaginile înregistrate arată clar cum agenții de pază îi lovesc pe tineri. Rolul acestor agenți ar trebui să fie cu totul altul. Acum rămâne de văzut dacă Poliția va face ceva în acest caz și dacă va fi tras cineva la răspundere.

UPDATE: Reprezentanții IPJ Iași au revenit cu un punct de vedere.

„Urmare a articolului apărut în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al IPJ Iași este împuternicit să facă următoarele precizări:

În urma evenimentului care a avut loc în seara zilei de 24 Septembrie ac, la un club din mun. Iași – la care a intervenit un echipaj de jandarmi al IJJ Iasi- polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Iași s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *