Prima pagină » Actualitate » Revoltă şi haos pe aeroportul Otopeni. Oamenii protestează: „Bătaia de joc a Blue Air la adresa românilor”
Revoltă şi haos pe aeroportul Otopeni. Oamenii protestează: „Bătaia de joc a Blue Air la adresa românilor

Revoltă şi haos pe aeroportul Otopeni. Oamenii protestează: „Bătaia de joc a Blue Air la adresa românilor”

06 sept. 2022, 18:40, 2 ,
în Actualitate

Este revoltă şi haos pe aeroportul Otopeni după ce Blue Air a sistat toate zborurile de plecare din România. Planurile a peste 4000 de oameni au fost date peste cap. Oamenii sunt revoltați şi cer soluţii pentru a nu pierde banii plătiți deja pe vacanțe, cazare sau deplasări în interes de serviciu.

Pasagerii care ar fi trebuit să decoleze marți de pe Aeroportul Otopeni au fost informați că Blue Air sistează toate zborurile programate pentru plecare de pe aeroporturile din România, după ce conturile le-au fost blocate.

Personalul aeronavelor a fost trimis acasă

Personalul aeronavelor, respectiv piloții și însoțitorii de zbor ai companiei, a fost trimis acasă, pentru că nu vor avea zbor de pe aeroporturile din România până în 12 septembrie.

În acest caz este şi Grațian Mihăilescu, pasager Blue Air care trebuia să ajungă în Atena în interes de serviciu.

„Aveam bilet de Atena. Mâine aveam treabă în Atena. Suntem un grup de trei persoane care mâine trebuia să înceapă un program timp de trei zile de la ora 9.

Trebuia să plecăm la 14:35. Am venit pe aeroport am așteptat , am făcut checkin-ul şi ne-am pus la coadă aici la poarta 30.

S-a amânat o oră prima dată, apoi lumea a devenit nerăbdătoare. Apoi au afișat că e cursa anulată.

Ne-am dus la pupitru şi am văzut că majoritatea curselor sunt anulate”, a spus Grațian Mihăilescu, pasager Blue Air, care a precizat că şi-a luat un alt bilet de la o altă companie pentru a ajunge la Atena.

1.200 de pasageri sunt blocați în străinătate

În prezent 1.200 de pasageri sunt blocați în străinătate din cauza faptului că avioanele nu decolează.

Pe de altă parte, în România, pe aeroportul din Otopeni în jur de 1.260 de persoane ( o medie de 180 de persoane/avion) au zborurile anulate pe parcursul întregii zile de marți.

„Bătaia de joc a Blue Air la adresa românilor în aeroportul din Malaga!!! Îmbarcare, debarcare, iar acum așteptăm ca vitele în picioare fără a comunica cineva cu noi privind întârzierea”, spune un alt pasager.

„Incredibil, dar adevărat! După 3 ore de întârzieri, au anulat zborul fără nicio explicație!!! Blue Air???? Explicații? În ce lume trăim??”, mai spune revoltară o femeie pe reţelele sociale.

„Eu nu înțeleg de ce şi-au mai vândut biletele dacă știau că vor suspenda zborurile”, mai spune cineva.

Comentarii
  • Căpșunarul

    Și eu trebuia să zbor la Luton.
    Am venit de la Boston cu maxitaxi si stau si eu ca o vita ân picioare.
    Ce să fac ? Zbor cu Britiș Eirweiz ?

  • Bai capsunarule, de vei sta si in limba, tot vita ramai. Sti vb. aia? S-a dus boul la Paris si s-a intors vaca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *