Prima pagină » Local » Revista unică a unui frizer din Iași se bucură de succes în Europa! Creatorul „Barbers Magazine”: „Am început să fim chemați pentru a ține lecții” – GALERIE FOTO/VIDEO

Revista unică a unui frizer din Iași se bucură de succes în Europa! Creatorul „Barbers Magazine”: „Am început să fim chemați pentru a ține lecții” – GALERIE FOTO/VIDEO

24 feb. 2023, 02:00,
Andreea Timofte, în Local

George Filip este fondatorul unei reviste unice care este dedicată frizerilor din România, dar și celor care aspiră la o astfel de carieră, intitulată „Barbers Magazine”. Acum, ieșeanul în vârstă de 37 de ani a reușit să publice al doilea număr, care va fi disponibil și în magazinele de tip Inmedio, căpătând un renume și în străinătate. George Filip, împreună cu echipa, colaborează cu personaje sonore din această industrie, noua ediție prezentând, în detaliu, tunsori inedite și poveștile unora dintre cei mai buni frizeri ai lumii

Revista frizerilor – „Barbers Magazine” – a avut un impact puternic pe piața din România. Astfel, a apărut o a doua variantă, îmbunătățită. În această ediție, profesioniștii din domeniu și începătorii au șansa să cunoască tunsorile anului 2023, explicate în termeni tehnici. De asemenea, apare Micutzu, cu stand-up barbershop-ul lui, precum și artiști de talie internațională, cum ar fi Alessandro Bonneto, unul din cei mai buni formatori din Italia, apoi Gianni Cardinale, cu salon în centrul Londrei.

„El este cunoscut ca unul din cei mai buni frizeri ai planetei, apare și Emy Balogh, originar din Ungaria, dar care profesează în Scoția, și frizerii noștri care după primul număr al revistei au început să fie chemați în Europa pentru a ține lecții de frizerie. În aprilie suntem invitați în Germania să prezentăm revista și să încercăm o colaborare cu industria de acolo, dorind să o traducem și în limba germană. Deocamdată este tradusă în engleză și italiană. Eu cred că numărul acesta este mult mai dezvoltat față de primul și lucrăm să avem și varianta online”, a declarat George Filip.

Al doilea număr al revistei unice în România – „Barbers Magazine”

George Filip, unul dintre cei mai cunoscuți frizeri și barberi din Iași, fondatorul singurei reviste din România ce este dedicată oamenilor din industria frumuseții, a vorbit cu reporterii BZI despre noile sale realizări, respectiv despre apariția celui de-al doilea număr al creației unice, care va fi disponibilă și în magazinele Inmedio din țară.

„Abia zilele următoare o să facem tipărirea pentru ei. Cred că va costa 65 de lei. Așa cum spuneam, sunt prezentate poveștile unor frizeri de succes. Aceștia au început de la nimic și acum au încasări de peste 30.000 de euro din afacerile lor, afaceri bazate pe acest domeniu. Datorită faptului că prima ediție s-a bucurat de succes, vom începe să o vindem în magazinele Inmedio.

Un exemplu ar fi Cristi Bostan. La început, Cristi Bostan a vândut mașini de tuns pe Facebook, însă acum are o afacere extrem de profitabilă. Și destăinuirile celorlalți, menționați anterior, sunt interesante. Pe lângă design-ul din ce în ce mai modern, sunt explicate, în amănunt, tunsori la modă. Spre exemplu, în cazul tunsorii Mullet, pentru păr mediu, sunt prezentați pașii în 7 pagini, cu imagini, cu tot”, a adăugat George Filip.

Frizeria, la nivel înalt

Profitând de susținerea din partea unor talentați, ca Virgil Boldor, frizerul lui Marius Șumudică, al lui Ianis Hagi și al celor sus menționați, George Filip este convins că, prin implicare, lucrurile vor funcționa din ce în ce mai bine.

„Planul și dorința noastră vizavi de «Barbers Magazine» este să-i promovăm pe toți cei care vor să se exprime artistic, dar și să putem prezenta, pe viitor, în această revistă, tunsori executate pas cu pas de frizerii noștri talentați, să putem oferi celor care muncesc în această direcție șansa să-și prezinte poveștile de viață. Am inaugurat această revistă la Năvodari, lucrăm cu oameni care se implică în această industrie, avem contacte cu toți oamenii din această industrie”, a menționat George Filip.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *