Prima pagină » Sport » Revenire spectaculoasă a lui Mircea Rednic, în Liga 1! Va semna cu Poli Iași în primele zile din 2020
Revenire spectaculoasă a lui Mircea Rednic, în Liga 1! Va semna cu Poli Iași în primele zile din 2020

Revenire spectaculoasă a lui Mircea Rednic, în Liga 1! Va semna cu Poli Iași în primele zile din 2020

02 ian. 2020, 04:00,
în Sport

Mircea Rednic revine în Liga 1. Antrenorul de 57 de ani a acceptat oferta venită de la Poli Iași și va fi înlocuitorul lui Mihai Teja. Politehnica Iași a anunțat pe site-ul oficial al clubului că Mircea Rednic este noul antrenor al echipei. ”Președintele executiv a ajuns la un acord cu cel mai titrat antrenor din Liga 1, Mircea Rednic, care va conduce echipa Politehnicii în următoarea perioada. Semnarea contractului va avea loc în primele zile ale noului an când vom reveni cu informații suplimentare”, se arată într-un comunicat al clubului din Copou.

”Puriul” urmează să semneze contractul cu moldovenii în primele zile ale anului 2020.
În cariera de antrenor, Mircea Rednic le-a pregătit pe Rapid, FCM Bacău, Al Nassr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Mouscron și Al Faisaly.
Mircea Rednic a plecat de la Dinamo, dar după despărțirea sa de clubul „câinilor roșii” s-a iscat un adevărat scandal. Suporterii au declarat război conducerii. Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a lansat un atac dur la adresa lui Mircea Rednic, iar tehnicianul român i-a răspuns fără să stea pe gânduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *